Какво е Г точката и къде се намира – Втора част

Тази публикация има 0 коментара

Клитор и Г-точка -първа част

Какво е това?

Г-точката представлява малка област с размерите на орех, снабдена с изключително много нервни окончания.

Къде се намира?

Намира се от вътрешната страна на влагалището, разположена на около половината от разстоянието до шийката на матката. Г-точката се втвърдява, когато се стимулира.

Как да доставим удоволствие?

Заради разположението на Г-точката е непрактично вашата дама да ви дава насоки. Ето защо, правилното й стимулиране , зависи единствено от вас. Може да се подходи по два начина:

  • По време на полов акт, трябва да се позиционирате така, че пенисът ви да стимулира точно в тази област със стандартните движения. Задната поза, ще ви даде най-добър ъгъл на проникване, а и партньорката ви ще може
    да почива на лакти или дори да използва ръцете си, за да създаде по-добър ъгъл на триене.
  • Пръстите ви са доста по-пъргави и ловки в сравнение с пениса, така че това може да ви даде възможност да откриете къде точно се намира G-точката. По време на любовната игра, поставете пръста си във вагината и внимателно опипайте повърхността й. Търсете малко място, което е по-плътно на допир и не се притеснявайте, тя ще ви позволи да разберете, че сте го открили.

Точки на удоволствие

Сега, когато имате някои основни насоки е време да тръгнете по пътя на удоволствието и да се насладите на преживяването. Точно както при всяко едно пътуване може да има неравности по пътя, така че трябва да се вземат предвид и да се заобикалят ако е възможно. И разбира се, нужно е да се вземе под внимание спецификите на вашата половинка в пътуването към удоволствието. Надяваме се, че с наличието на конкретен път по който да се водите, ще си доставите незабравими усещания по време на любовната игра.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Клитор и Г-точка

Последното нещо, което искате да направите, ако сте се изгубили е да питате за посоката. Особено ако самите вие не...

Затвори