Тренировки за пенис – анатомия и растеж

Тази публикация има 0 коментара

Последните проучвания и доклади в областта на урологията показват, че всички мускулни клетки, включително и Корпора каверноса, които изграждат основата на пениса, са обвити от съединителна тъкан: ендомизиум (еndomysium), перимизиум ( perimysium) и епимизиум (epimysium).

Тези слоеве могат да се изобразят като пластична обвивка на всяка една клетка от нашето тяло. Тази фиброзна съединителна тъкан пречи на клетката да се уголемява, да променя формата си и да увеличава своя диаметър.
Помислете за това ограничение, когато стане въпрос за уголемяване на пениса или клетъчно разширяване.

Анатомия и растеж

Човешкото тяло, както всеки друг жив организъм търпи промени. Расте, развива се и се адаптира към околната среда. Това може да се получи както по естествен начин, така и чрез физическа стимулация.
Сухожилията, лигаментите, мускулните влакна и всяка клетъчна тъкан подлежи на разтягане. Това е процес, който кара тялото ни да се адаптира към външния свят или към стреса, под който се подлага ежедневно.
Това е вродена физиология на човешкото тяло – да расте, да се развива и да се адаптира към промените във външния свят. Така е защото тялото ни е жив организъм и тъканите в него реагират на различни стресови фактори, които се упражняват върху него.

Пенисът като мускул

Упражненията за уголемяването размера на пениса залагат на вродената способност на мускулните влакна да се разтягат и растат. Пенисът обаче не е изграден от скелетна мускулатура, а от гладка, която се влияе основно от сухожилията в областта на срамната кост. (виж още: Туника албугинея) В допълнение еректилната тъкан позната още като Корпора каверноса ( Corpora cavernosa) наподобява структурата на гъба, която се променя спрямо количеството кръв нахлуващо в нея.

Пенисът като гъба

Корпора каверноса в мъжкия пенис, като структура изключително много напомня строежа на някои организми в морския свят. Многократното разтягане на порите предизвиква непрекъснато напрежение,
като по този начин се предизвиква ускоряване разширяването на порите около клетката, а това от своя страна води до прием на повече хранителни вещества и адаптиране към заобикалящата ги среда.

Корпора каверноса е жива тъкан, която реагира по-сходен начин на гъбата. Поради тази причина непрекъснатото разтягане разширява пространството и така се абсорбира повече кръв, както става при гъбата и водата.
По този начин се увеличава обемът на еректилната тъкан.

Пенис тренировки и бодибилдинг

При културистите, кръвта нахлуваща в мускулите по време на тренировка разширява тъканите, като ги кара да увеличават размера си до по-големи форми. За да увеличим размера на пениса си, по някакъв начин трябва да разширим съединителната тъкан обграждаща еректилната.

Тренировките се изразяват в програми от упражнения, които стимулират съединителната тъкан, която изгражда пениса. Необходими са многократни повторения за да се постигне трайно увеличение на размера. Тези упражнения не водят до образуване на нови клетки, а просто принуждават съществуващите да увеличават размера си всеки път по-малко. По време на почивките клетките в областта ще се възстановяват и ще стават по-големи. С време и постоянство ще може да се наблюдават измерими резултати.

За да се вникне в основните моменти стоящи зад уголемяването на пениса, всеки трябва да е запознат с неговата основна структурна анатомия, как се получава ерекция и механизма за увеличение на тъканта, от която е изграден.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
Упражнения за увеличаване на притока на кръв и кислород към пениса

По време на упражненията за сила и издържливост на пениса трябва да се избегне използването на спортни уреди, които причиняват...

Затвори