Упражнения за увеличаване на притока на кръв и кислород към пениса

Тази публикация има един коментар

По време на упражненията за сила и издържливост на пениса трябва да се избегне използването на спортни уреди, които причиняват напрежение върху областта между тестисите и ануса. Това ще доведе до намален
приток на кръв към члена. Различни видове спорт като гребане, бягане, изкачване на стълби (степер) и колоездене са подходящи за кръвоснабдяването в тази област. Препоръчва се каране на велосипед, което предполага благоприятна поза на торса.
Тази позиция на тялото ще доведе до ефекта, който желаете. Ако карате нормален градски велосипед, или мотор с твърда седалка, ще намалите притока на кислород към пениса. Това е така, защото седалката намаля притока на кръв. Така че, избягвайте да карате такъв тип превозни средства с твърда седалка.

Как може да увеличим притока на кръв и кислород към пениса?
Обяснението е следното. Всички вени и артерии в пениса водят началото си от големите кръвоносни съдове, които снабдяват с кръв горните мускули на бедрата. При интензивна тренировка за бедра кръвоснабдяването ще се промени. След края на тренировката, всички кръвоносни съдове ще се отворят и половите органи ще бъдат богато кръвоснабдени. Този ефект ще настъпи само, когато целенасочено стимулирате горната част на бедрата. Ако обаче тренирате за цялото тяло не е необходимо да сте толкова екстремни в натоварванията, защото няма да има такъв ефект за пениса, какъвто би имала интензивната тренировка за бедра.

Тичане на място
Това е бързо „тичане на място“. Трябва да движите краката възможно най-бързо. Наклонете се леко напред и свивайте колената така, че да се увеличи напрежението върху горната част на бедрата.

Програма за интервалови тренировки
След като сте загрели 10-15 минути с бавно тичане направете първия интервал от „тичането на място“. Започнете и се опитайте да достигнете 85-90% от вашите възможности. Опитайте се да запазите тази скорост за 30 секунди. Изморихте ли се? Сега трябва да потичате бавно около 3 – 4 минути използвайки 50-60% от капацитета си, след това отново тичайте бързо 30 секунди. Доста е напрегнато. Сега отново забавете за 3 – 4 минути. Това редуване на 30 секунди бързо тичане с 3 – 4 минути бавно трябва да се направи три пъти. След последния интервал на натоварване може да приключите внимателно, така че сърдечната ви честота да не намалее рязко. Притокът на кръв към пениса в момента е достигнал своя максимум. Така че, не взимайте веднага студен душ, а се отпуснете добре преди това.

Тези, които четат това се интересуват и от:



You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "Упражнения за увеличаване на притока на кръв и кислород към пениса"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
В. Стойчев
Гост
В. Стойчев
6 години 7 месеца преди
Поздравления за добрия материал. Редовно следя блога и намирам съдържание в него за полезно. Бих искал да добавя, че за увеличим притока на кислород както към пениса, така и в цялото ни тяло е необходимо да дишаме правилно. В напрегнатото ни ежедневие непрекъснато се сблъскваме с стресиращи фактори, като гняв или страх. В тези моменти процесът на дишане се нарушава. То става неравномерно или забавено. Мозъкът ни изпада в кислороден глад и инстинктивно започва да набавя необходимият му кислород от кръвообръщението. Това от своя страна нарушава нормалното функциониране на мускулите в тялото, а също така и на пениса. Изпробвайте различни… Прочети още »
wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса, Пътеводител за уголемяване на пениса
Размерът на пениса и сексуалното удоволствие

Има ли значение размерът на пениса? Размерът на пениса има значение, защото ние си мислим, че е така.  Учени сексолози ...

Затвори