Любовта в комбинация със секса – продължение

Тази публикация има 0 коментара

Любов и секс – първа част

Секс
Връзките основаващи се само на секс също не бива да се подценяват. Явно двойката има своите причини за това, били те просто освобождаване на напрежение или множество любовни разочарования.
Без ангажименти, без натякване за забравени рождени дни. Всичко е чисто и просто моментно щастие и удоволствие. А може да се разглежда и само като миг на обич. Въпреки, че е възможно и в тази връзка да
да се зароди любов (особено от страна на жената) все пак това е рядкост. Мъжете предпочитат да си запазят отношенията, такива каквито са без въпроси и дългосрочни ангажименти. Това обяснява и защо те си търсят доста често любовници.

Любов и секс
Сега идва по-пълното щастие, а именно любовта в комбинация със секса. Това вероятно обяснява защо е въведен терминът „меден месец“. Всяка форма на съюз трябва да се развива и израства. Не е приятно хората да
усещат примерно 10 годишен застой във връзката си. Ако това е така, тогава какъв е смисълът да са заедно?

Тъй като любовта е крехко чувство, което изисква себеотдаване и поддръжка, сексът е много повече от временно решение на незначителни проблеми. Ако сте имали спречкване или спор с мъжа си, пригответе си неустоимо бельо и правете секс. Изглежда, че това винаги помага.

След като всяка една връзка има психологичен и физически аспект, логично е ако тя се основава на любов и на секс едновременно, да просъществува дълго.

Ако не се съглася, ще загубя
Известно е, че жените са склонни да се променят, за разлика от мъжете. Но най-важното нещо, което трябва да запомните е, че независимо от фактите трябва да се съобразявате с желанията на партньора, така че и двете страни да са удовлетворени. Ако не искате да се впускате във връзка без секс, това е добре. Но не бива да се захващате с такава връзка само и само да не загубите човека, мислейки си, че може да промените нещата чрез настояване и натиск.

Изяснете си позициите
Уважението към личността стои в основата на всяка връзка. Ако една жена не обича да прави секс, а вие желаете точно това, по-добре се разберете още в началото, за да се избегне по-нататъшна изневяра или измама.
Ако се опитате да разберете какъв тип жена стои пред вас, много главоболия ще бъдат спестени.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Секс или любов

Една връзка се основава на няколко неща, а именно любов, уважение, комуникация и секс. Или пък не? Много хора вярват,...

Затвори