Секс пози които ще ви накарат да изглеждате добре

Тази публикация има един коментар

Скандалното видео на Памела Андерсън и Томи Лий е станало емблематично в областта на аматьорските изпълнения. През последното десетилетие се наблюдава експлозия на аматьорски записи, пикантен ексхибиционизъм и успокояване на обществените нрави. Независимо дали искате да запишете само себе си или да увековечите  вашите интимни моменти с партньора си, всичко се запечатва като на огледална стена. Затова отделете време да прочетете и да приложите някои от тези горещи пози, които ще ви накарат да изглеждате добре.

Камера, осветление, екшън!

Поглед към звездите
Помислете за изящните гъвкави извивки и изкусителни пози. Легнете по гръб на пода и наместете партньорката си върху вас. В тази чувствена поза, жената изглежда царствено. Ще може да изтяга и извива грациозно тялото си, а вие ще имате възможността да покажете добре оформената си преса.

Изглед: Тази поза позволява голяма видимост, в зависимост от това къде сте поставили камерата. Ако добавите и успоредни огледала ще получите пълен изглед на този чувствен спектакъл. Може да нагласите
записващото устройство така, че да обхваща в едър план само половите органи.

Поза Питон
Това е поза, която може да скрие доста несъвършенства във вашето тяло. Вие сте седнал на диван или стол, а партньорката ви е с гръб към лицето ви. Тя ви язди необуздано, отмятайки коса встрани. Ако нямате перфктен торс,
то това е вашата поза, защото не се вижда нищо от него, ако камерата е пред вас.

Изглед: Това е една чудесна поза за снимки, защото се виждат много детайли от женското тяло. Освен това ръцете ви са свободни да галите гърдите и да стимулирате клитора й. А това е много секси. Ако имате огледало пред себе си ще може да виждате и всичко, което се случва в реално време.

Порти към Рая
Окосмяването може и да е приемливо за мъжете, но бъдете сигурни, че няма да се харесате особено на камерата, гледайки собственото си окосмено тяло. Или може би бихте предпочели да видите как жена ви преглъща косми с престорен ентусиазъм? Позата „Порти към Рая“ е също една от онези пози, които ще ви накарат да изглеждате добре. Тя позволява да наблюдавате удоволствието в очите на партньорката ви докато правите секс. Тя се намира седнала удобно пред камерата или пред огледало, а вие сте клекнал с уста заровена между бедрата й. Единият й крак е върху рамото ви, а другият е свободно отпуснат встрани.
Изглед: При тази поза, винаги може да вдигнете глава, за да се насладите на гледката пред себе си. Също така може да се получи и чудесен ъгъл на снимане, ако поставите камерата на правилното място.

Г-точката
Това е поза, при която жената е на четири крака, а вие доминирате със силата си зад нея. Поставяйки огледала от двете ви страни, ще може да се насладите директно на гледката.
Изглед: Тази поза е чудесна за хора, които не държат да виждат детайлите, а цялостното страстно действие и най-вече полюляването на женските гърди, стонове и въздишки.

Мадам Бътерфлай
Име като това предполага романтично преживяване и предпоставка за интригуващи действия. Това е поза, в която жената отново е водеща. Вие сте излегнат по гръб, а партньорката ви е върху вас със силно извит гръб назад и крака изпънати напред. Тази еротична арка изглежда великолепно на камера. Това отново е поза, която изравнява пресата и ако има някакви несъвършенства по нея, ще бъдат прикрити от краката на партньорката. Ако сте късметлия и тя има дълга коса, ще може да гъделичка краката ви с нея.

Изглед: Наслаждавате се на гледката, докато просто си лежите, а тя е върху вас. Имате възможност да виждате и действието от задната страна, ако сте поставили огледало. Ако искате да запечатате и детайлите, може да вземете камерата в ръце и да снимате директно, тъй като те ще са свободни.

Огледала
Ако сте любопитни или просто искате да добавите малко оригиналност и иновативност в сексуалния си живот, огледалата и камерата са безценни. Ще са ви необходими и статив, дистанционно, кабел и добра
светлина.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "Секс пози които ще ви накарат да изглеждате добре"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Ентусиаст
Гост
Ентусиаст
5 години 1 месец преди

Изпълних заръките. Сега къде да публикувам кадрите?

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Здравословните ефекти на редовния секс

Доброто здраве на вашите полови органи гарантира дълголетие и помага да поддържате богат и пълноценен живот. Преди всичко, може да...

Затвори