Как филмовите звезди променят теглото си и изграждат бързо мускули

Тази публикация има 0 коментара

Какво правят, за да са в подходяща форма за съответната роля знаменитостите Уил Смит, Джерард Бътлър, Крисчън Бейл, Райън Рейнолдс и Робърт Дауни Джуниър?

Всички тях сме ги гледали като главни герои във филмите „Аз роботът“ (Уил Смит), „300“ (Джерард Бътлър), „Батман в началото“(Крисчън Бейл), „Блейд Тринити“ (Райън Рейнолдс) и
„Железният човек“ (Робърт Дауни Джуниър).

Това са мъже с добро телосложение по принцип, но нито един от тях не е бил в перфектна форма преди да влезе в ролята.
А когато сме ги гледали във филмите, сме се питали как е възможно за толкова кратко време да влязат в такава перфектна форма?
Направихме някои проучвания, за да разберем какво са правили тези момчета, за да постигнат подобни резултати. Най-младият сред тях е Райън Рейнолдс, а най-възрастният Робърт Дауни Джуниър.
Но въпреки разликата във възрастта, всички те са се придържали към едни и същи основни модели.

1. Имат лични треньори и готвачи
2. Тренират по няколко часа на ден, по пет или шест пъти седмично.
3. Следват стриктно високо-протеинова ниско-въглехидратна диета.
4.Всички те са били силно мотивирани да намалят телесните си мазнини и да се сдобият с изваяни мускулести тела.

Да вярно е, че те са холивудски знаменитости и разполагат с неограничени средства да наемат лични треньори и специалисти, които да посветят времето си на тях. Но това, че ние сме обикновени, не означава, че не можем да постигнем подобни резултати. Просто ще ни отнеме най-вероятно повече време.
Това е добрата новина. Но лошата е, че на нас ни липсва основния момент, който те притежават. Време!

Трябва да положим доста големи усилия, за да постигнем такива резултати. Нужно ни е постоянство и дисциплина без право на провали. Ето и малко резюме на това как е преминавал един тренировъчен ден на актьорите подготвяйки се за роля.

Джерард Бътлър е бил на изключително натоварен режим за ролята си във филма „300“. Програмата му е включвала както тренировки за издържливост, така и тренировки за сила. В това число влизат множество
коремни преси, набирания, кардио упражнения и лицеви опори някои от които е правил с една ръка като е прибавял към тялото си петнадесет килограмови тежести.

Крисчън Бейл е тренирал 5 пъти в седмицата с малки тежести за сметка на голям брой повторения. Това го е правил с цел изгаряне на мазнини. Отделно е изпълнявал 7 пъти седмично интензивна кардио тренировка.

Продължение: Интензивните тренировки са ключът към успеха на звездите

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Бодибилдинг
Стегнат корем – най-привлекателните части от мъжкото тяло за жените

Топ 10 на най-привлекателните части от мъжкото тяло за жените - Първа част 5. Чисти ръце "Едно от нещата, които...

Затвори