Техники за успешен флирт в клуба – продължение

Тази публикация има 0 коментара

Оригинални техники за успешен флирт в клуба – първа част

Девойка в беда
В днешно време жените са силни. Те са агресивни, уверени и със сигурност не се връзват на хлапашки глупави свалки. И все пак трябва да се справят с пияни идиоти в бара, които си мислят, че имат шанс. Вкарайте вашата игра в действие и се възползвайте от друга изпитана и работеща техника.
Когато неприятен тип досажда на момичето, тя е раздразнена, отвратена и се опитва да се отърве от него. Влезте в образа на неин стар приятел и неутрализирайте обекта. Тя ще ви бъде благодарна. Това е момента, в който трябва да загърбите приятелите си и да й отдадете нужното внимание. За награда, вероятно ще ви даде телефонния си номер.

Помогнете й да влезе по-бързо
Няма нищо по-лошо от това да чакаш на опашка пред клуба. Всички ние стискаме палци с надеждата, че ще дойде скоро и нашият ред, защото съгласете се, че не е приятно да се бутате в тълпа хора напръскани обилно с парфюм. Използвайте вашите връзки, за да и помогнете да влезе преди всички.Така тя ще се почувства ВИП. Не познавате охраната? Не се притеснявайте да му дадете бакшиш, за да свърши тази работа. Погледнете на това като инвестиция за следващото, което предстои. На нея ще й хареса този жест. Това е добър начин да направите тази важна първа стъпка.

Поддържайте форма
Един добър играч, може да направи свалка на всякакво място. Но ако вие не успеете дори в клуб, значи не сте никакъв играч. Помислете за това- клубовете са добро място за упражняване на вашите умения за флирт.
Така ще знаете как да реагирате в различни ситуации. Използвайте тези оригинални техники в клуба, за да представите себе си по успешен начин. Накрая най-вероятно ще се сдобиете с телефонен номер. А и практиката ще ви направи перфектни в свалките на което и да било място!

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Запознанства и флирт
Оригинални техники за успешен флирт в клуба

Нощните клубове са приятни места, в които мъжете могат да изпият няколко питиета, да потанцуват и да срещнат жена (а...

Затвори