Оригинални техники за успешен флирт в клуба

Тази публикация има един коментар

Нощните клубове са приятни места, в които мъжете могат да изпият няколко питиета, да потанцуват и да срещнат жена (а защо не и две). Там е твърде вероятно да се направи успешна свалка, защото музиката е силна, хората са много и постоянно има допир между танцуващите. Разбира се, имате и приятели, които смятат, че ходенето по такива места е чиста загуба на време и че има по-добри алтернативи, където може да се осъществи флирт. Въпреки това, за опитния играч свикнал да посещава клубове, това е най-подходящото място за свалка, защото се чувства в свои води. Ето няколко оригинални техники, които ще ви помогнат да пожънете успех.

Поемете инициатива
Понякога в клуба е толкова претъпкано и шумно, че е почти невъзможно да си проправите път до бара, камо ли да си поръчате питие. Представете си как се чувства една жена, заобиколена от подпийнала компания, поставена в ситуация, в която не можеда си поръча. Това е вашият шанс. Една от най-добрите техники за свалка е да се притечете на помощ и да поръчате едно и за нея. Ако тя се намира в предната част на заведението и е невъзможно да стигне до бара, обгърнете я с ръка през раменете, така че да се почувства сигурност и проправете път през тълпата, така че тя  не срещне трудност  при преминаването. Другият вариант е да й купите питие без да се налага да се блъска сред хората. Току що направихте първата важна стъпка и тя ще ви е благодарна за това.

Подход с обкръжение
Както вече споменахме най-добрият начин да ви харесат жените е да покажете, че имате сила да привличате. Това може да стане, ако имате около себе си други жени, които очевидно са привлечени от вас. Така вие ще утвърдите своя чар и обаятелност. Разговори, добър външен вид, качествен парфюм, каквото и да е. Факт е, че сте обект на женското внимание. Може да постигнете това с поставени лица, като ваши добри приятелки например, които са съгласни да ви съдействат. Не забравяйте да изпращате сигнали към целта си. По този начин, тя ще се почувства специална, че сте я избрали измежду другите, които бихте могли да имате (или поне така ще изглежда).

Продължение: Накарайте я да се почувства ВИП

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "Оригинални техники за успешен флирт в клуба"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Вероника
Гост
Вероника
6 години 7 месеца преди

Добрият външен вид ми привлича вниманието. Винаги забелязвам добре изглеждащите мъже и ми е забавно когато ми се отдаде възможност да пофлиртувам с някой такъв. Харесвам стилно облечените. Не ми допадат тези наконтени с кичозни маркови дрехи но без никакъв вкус и обилно парфюмирани с наливен парфюм.
Освен това важно за мен е да имат добър дъх. Некомфортно ми е когато си харесам някой и трябва да си говорим от близо заради силната музика да усетя неприятен дъх.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Запознанства и флирт
Почувствайте своя сексапил

Скъпи читатели. Аз съм доста добре изглеждащ мъж и нямам проблем с жените. Но винаги ме е измъчвал факта, че...

Затвори