Характерните черти на мъжкаря

Тази публикация има 3 коментара

1. Бъдете лидер
Хората трябва да ви възприемат като лидер. Ето пример. Дайте тон на вечерта. Когато има съмнения за това какъв да бъде следващия ход, вие трябва да сте този, който да вземе решение. Хващайте жените за ръка.
Бъдете социален, уверен и със самочувствие. Трябва да сте човека, към който ще се обърнат всички, когато искат да се забавляват.

2. Защитавайте близките си
Ако има един изпитан признак на мъжкаря, то това е способността му да се грижи за близките си. Истинският баща трябва да е готов на жертва, само и само жената и децата му да оцелеят. Той поставя своя живот след тези на хората, които обича. По отношение на силата, езикът на тялото му трябва да ви създава усещане за сигурност. Но това не бива да се бърка с височина или физически данни.

3. Бъдете твърд и отстоявайте своите ценности
Помислете за вашите вътрешни ценности. Бъдете непоколебим в отстояването им. Това може да са неща като любов към живота, пътувания, учение, религия или не толериране на само разрушително поведение.
Основните фигури, които изграждат вашата личност са именно тези неща, затова е важно да се знае какви са. Неуверените мъже имат проблем със своите лични ценности и им е необходим модел на подражание в това отношение. Това е изключително грешно. Вие самите трябва да се определите какъв ще бъдете, а не другите.

4. Утвърдете се самостоятелно
Няма нужда другите да ви утвърждават, за да се определи вашето доверие. Не е необходимо да ви одобряват странични хора, за да имате самочувствие. Вие сте страхотен и всяка частица от вашето същество го знае. Няма да бъдете отхвърлен от обществото ако отстоявате собствената си позиция. Напротив. Това дори може да подчертае вашата индивидуалност.

5. Не се поддавайте на реакции
Как някой реагира на поведението ви не е от особено значение. Вие сте самостоятелна личност и излъчвате увереност. Вие сте позитивен благодетел, влизащ в положение на другите, но не е нужно някой да ви признава този факт. Хората трябва да търсят вашето одобрение, а не вие тяхното. Резултатът е пълна независимост.

6. Предварителен избор и социално доказване
Където и да отивате, хората искат да бъдат асоциирани с вас. Вие имате много приятели. Красивите жени са част от живота ви. Може да се чувствате привилегирован. Вие обладавате всяка стая, в която влизате. Имате широкоспектърни мисли, защото животът ви е разнообразен.

7. Давайте, но не взимайте
Не се нуждаете от одобрението на другите. Това е нещо, което дава висока индивидуална стойност. Получаване и търсене на одобрение всъщност е взимане на нещо. Вие трябва да давате одобрение. Вие трябва да сте в тази позиция. Всеки човек, когото срещате в живота си трябва да се радва, че се е запознал с вас. Дали просто ще кажете „здравей“ на непознат или ще направите комплимент на продавач, хората трябва да се чувстват обогатени от това, че ви познават и да ви ценят. Вие сте състрадателен и човек, на когото може да се разчита. Хората се чувстват сигурни с вас, защото може да ги защитите, когато се наложи.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

3 коментара за: “Характерните черти на мъжкаря”

  1. Сузи72 каза:

    Рядко се срещат мъже които да притежават всичките изброени качества. За щастие моят отчасти се вписва в картината 😉

  2. Коце каза:

    Перфектен съм,това е писано за мен…! И не трябва да си нескромен,неее…

  3. Тузарски каза:

    Скромността краси човека. И също така го оставя на резервната скамейка!

Задай въпрос или напиши коментар (само на кирилица):

Всички въпроси и коментари преминават преглед. Не се публикуват такива, които нямат връзка с темата или се дублират.

Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Почувствайте своя сексапил

Скъпи читатели. Аз съм доста добре изглеждащ мъж и нямам проблем с жените. Но винаги ме е измъчвал факта, че...

Затвори