Почувствайте своя сексапил

Тази публикация има един коментар

Скъпи читатели.

Аз съм доста добре изглеждащ мъж и нямам проблем с жените. Но винаги ме е измъчвал факта, че не съм в състояние да привличам, тези които харесвам. За моите тридесет и две години нито една жена не е направила първата крачка. Винаги аз съм бил инициаторът.

От друга страна съм виждал мъже, на които не им е необходимо да ухажват. Изглежда, че този тип мъже притежават някаква аура, която привлича жените като с магнит.
Имам типичен пример сред моите приятели. Излизаме на бар и винаги се намират жени, които да го доближат, да му поискат телефонния номер, да пожелаят да танцуват с него или дори да го поканят в апартамента си. Предполагам, че някои просто са родени с късмет. И все пак, какво бих могъл да направя, за да предразположа една жена да направи първата крачка?

Нека ловът започне сега
Естествено е всеки да желае от време на време да си сменя ролята на ловеца с тази на плячката. Разбира се, за да бъдете преследвани и ухажвани, трябва да направите нещо, за да привлечете вниманието на ловеца.

Мъжките пауни перчат перата си с гордост, за да впечатлят женската. Същото важи и за хората при любовната игра. Трябва да покажете по-атрактивен начин, преимуществата, които имате и всички жени ще се тълпят край вас.
Тайната за привличането на красиви жени се крие във вниманието, което ви оказват. Колкото повече от тях ви заобикалят, толкова повече останалите ще са заинтригувани от вашата личност.

Естествено, не е необходимо да се разхождате с пера на главата или да се правите на клоун. Но трябва да бъдете играч. Вместо пера ви е необходим сексапил. Как да станете сексапилен? Всичко, от което се нуждаете е да бъдете уникална личност с добра физика.

Всичко е в ума
Помислете си за някои от най-сексапилните хора, които познавате. Мога да се обзаложа, че не всички са красавци. Но жените, въпреки това са силно привлечени от тях. Защо е така? Защото сексапилът се определя от личността. Това означава, че може да го контролирате само чрез ума си, като се държите по същия начин, по-който се държат другите сексапилни мъже.
А мъж, който е уверен, чаровен, приятелски настроен и щастлив, че винаги привлича жените. Това са характеристиките на хора, които са по-малко стеснителни и са склонни да помагат на другите. Какво по-секси има
от човек, който не моли за нищо, но е готов да предложи цялото си сърце?

Тайната да станете сексуално привлекателен е да проектирате всички тези характеристики върху себе си. Следващият път, когато сте сред хора не забравяйте да сте отворен към всички и да показвате тази
искрящо бяла усмивка, колкото се може по-често. Дори и да не сте в добро настроение, трябва да създадете впечатление, че сте забавен човек и се наслаждавате на момента. Никой не иска да знае колко ви е скучно.
Жените обичат да бъдат заобиколени от любов, положителни емоции и приятелски настроени мъже.

Ако го направите, тя ще дойде при вас
Чарът, увереността и лекотата излъчват сексапил. Но всичко това съчетано с добра физика ще се превърне във взривоопасна комбинация и жените ще се лепят за вас.

Анкетирахме 100 красиви жени, за да разберем на кои части от мъжкото тяло обръщат най-голямо внимание. Не беше изненада, че повечето от тях акцентираха върху пет основни части. Следващия път, когато отидете на фитнес се концентрирайте върху тези части, за да накарате жените да припадат по вас.

  • Дупе: По една или по друга причина, жените в нашето проучване отбелязаха дупето, като най-секси част от мъжкото тяло. За тях то е еквивалент на пауновите пера. Така че, подчертайте тази част от тялото си!
  • Преса: Наличието на добре изразена преса отключва копнежа на жените по останалите части от тялото на мъжа.
  • Рамене и гръб: Нито една жена не може да устои на изкушението да гали широки рамене и мощен гръб.
  • Бицепси: Дайте й една силна и здрава прегръдка.Ж ените обичат да се чувстват сигурни и защитени. А няма по-добро място от вашата силна прегръдка.
  • Прасци: Не си губете времето да оформяте бедрата си. Жената обръща по-голямо внимание на прасците. При правенето на секс и тяхното заключване около тялото й, дават усещане за сила и доминантност.

Сексапилът не е вроден. Това е нещо, което трябва да се развиете, за да работи успешно. Но ако веднъж жените повярват, че имате по-специална аура, вие наистина ще я усетите. Бъдете дружелюбен и чаровен, уважавайте другите и те сами ще искат да са около вас, особено ако им правите комплименти. Ето това е сексапил!

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "Почувствайте своя сексапил"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Таня
Гост
Таня
6 години 6 месеца преди

Не разбирам какво притеснително има в това,че най-често мъжът е инициатора?Защо един нормален мъж трябва да чака жената да направи първата крачка,може би не достига увереност,жените не харесват плахите и срамежливи мъже.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Запознанства и флирт, Съветник
Еротичната сила на ароматите

Ухажвайки една дама, приятният аромат може да промени изцяло нещата. Логично е, нали? Научните изследвания показват, че жените притежават по-изострено...

Затвори