Еротичната сила на ароматите

Тази публикация има 2 коментара

Ухажвайки една дама, приятният аромат може да промени изцяло нещата. Логично е, нали?

Научните изследвания показват, че жените притежават по-изострено чувство за мирис, отколкото мъжете. Така че, ако вие не забелязвате определени миризми, тя най-вероятно ги долавя.
Следвайте съветите по-долу, за да замените неприятните „ухания“ с приятни и стимулиращи сетивата аромати.

Ухайте
Душ гелът отмива най-добре нежеланата миризма. Вземете такъв, който е с допълнителен чувствен аромат, вместо обикновен сапун.
След това трябва да изберете парфюм с аромат, който да ви характеризира. Нанесете пестеливо. Пръснете на необичайни места от тялото и оставете тя да ги открие.

Сексуални аромати
Добра идея е да ароматизирате чаршафите, добавяйки омекотител при прането. Усещането за мекота, свежест и аромат пленява жените. Изберете ухаещ на водна лилия, жасмин, ванилия или лавандула. Това със сигурност ще ви отличи.

Ако се очертава, че ще правите секс вечерта, запалете ароматна свещ. Има безкрайно разнообразие на ухания, като всяко едно от тях има различен въздействащ ефект над сетивата. Ето някои от тях:

  • Лимон или портокал:  Намалява умората и нервността. Ободрява и освежава.
  • Жасмин: Афродизиак, предизвикващ еуфория
  • Роза: Афродизиак за жени
  • Иланг-иланг: Сексуално възбуждащ  аромат на индонезийско цвете
  • Сандалово дърво: Повишава усещането за възбуда чрез стимулиране на парасимпатиковата нервна система, която е отговорна за сексуалната възбуда.

Какво може да работи по-добре, от ароматните свещи и ухания, носещи се из цялата стая?

Накарайте я да ви запомни като дадете шанс на феромоните.

Как ароматите въздействат на паметта
Ароматите имат най-силно влияние върху паметта. Какво означава това? Ако стимулирате обонянието й с вашия собствен аромат, това е все едно да запечатате името си в главата й.

Ето един начин: Оставете я да помирише вашия шал или дреха, напръскани с обичайния ви парфюм след като сте правили секс сутринта, преди тя да отиде на работа. След това, всеки път, когато го помирисва ще я
връхлитат спомени. Или нека спи облечена с ваша тениска (особено ако не живеете заедно). Така винаги ще сте в мислите й.

Феромони
Феромоните са субстанция, която кара разнополовите бозайници да се привличат. Тъй като хората не разполагат с типичен отговор или реакция към тях, се счита, че е трудно да се прецени дали работят при хората.

Преди няколко години учените заявяват, че вомероназалният орган (рецепторът долавящ феромоните) е слабо активен при човешките индивиди. Но това не означава, че те не работят . Феромоните съществуват, но все още няма убедителни доказателства за тяхното действие сред хората.

И въпреки общите заключения, че парфюмите с феромони са със спорно действие, производителите продължават да твърдят, че те наистина привличат жените и мъжете. Просто трябва да установите за себе си дали конкретният феромонен парфюм действа на въпросната жена.

Проникнете в мислите, чрез рецепторите за обоняние
Дръжте далеч от хола и спалнята неприятно миришещи обувки, мръсно пране, купичката за храна на кучето и кутии с боклуци. Опитайте се да неутрализирате миризмите с малко сода за хляб. Тя може да
освежи и въздуха в стаята и да го подготви за по-приятни ухания.

Удовлетворявайки сетивата й, ще бъдете по-близо и до тялото, ума и душата й. Точният аромат може да я предразположи за секс веднага. Ще бъдете попитан „Какво е това вълшебно ухание?“ и ще ви помоли да се запасите с него.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

2 Коментара за "Еротичната сила на ароматите"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Венета
Гост
Венета
5 години 5 месеца преди

Няма нещо по важно за първоначалното ми впечатление за един мъж от миризмата му.
При първа среща дори и да изглежда прекрасно ако не ме привлече чрез аромата си
нещата не се получават. Както се казва трябва да има химия между двама души.

готин пич
Гост
готин пич
5 години 5 месеца преди

Много е важна и хигиената. Не може да използваш какъвто и да е парфюм ако не бъде нанесен върху чиста кожа (валидно е за мъже и жени). Обратното има неприятен ефект 🙁

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Повече в Запознанства и флирт
Интернет запознанства

Видове онлайн запознанства Тайната за перфектния разговор при първа онлайн среща Открихме една обща тенденция в подкрепа на идеята, че...

Затвори