Пози за анален секс

Тази публикация има 2 коментара

Заедно с вашата жена сте говорили за него и сте се съгласили, че най-вероятно ще бъде едно приятно преживяване. Опитахте и беше страхотно. Сега сте решили да го включите в сексуалния си живот.

Проблемът е, че се чувствате ограничени в позите. Но не се притеснявайте. Идва поредната приятна статия за позите, но този път касаещи аналния секс.

Трябва да знаете
Преди да влезете в „задната страна на нещата“, имайте предвид, че след това не може просто да смените проникването с вагинално. Анусът съдържа бактерии, които могат да причинят сериозна инфекция във
влагалището.
Така че, ако искате да започнете с единия отвор и да завършите с другия, си осигурете презервативи за целта. Ако си имате доверие с вашия партньор, използвайте презерватив при аналния секс и след това го махнете за вагиналния.
Когато сте готов да проникнете анално, първо се уверете, че партньорката ви е отпуснала мускулите си и е спокойна. Действайте много бавно и внимателно.

И най-важното, не обръщайте внимание само на ануса. Подгответе жена си за секс, независимо от това, къде мислите да проникнете. Целувайте я, галете тялото, зърната и клитора й. Направете всичко необходимо, за да се възбуди.

Минете отзад
Изброили сме няколко различни пози, които може да пробвате следващия път, когато имате настроение за нещо по-различно. Имайте предвид, че всички те може да се използват и при вагинален секс.

Заключване
Накарайте жена си да легне по корем, с разтворени крака и стъпала във въздуха. Наместете се върху нея, като сте се подпрял на ръцете си отстрани. Сега нека стегне бедрата си навътре като тяга. Опитайте се да извършвате дълги бавни движения за подчертано удоволствие.

Продължение: Още пози за анален секс

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

2 Коментара за "Пози за анален секс"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Галето
Гост
Галето
6 години 8 месеца преди

Звучи интересно и си заслужава да се опитат. И задължително с много лубрикант!

Ферия
Гост
Ферия
6 години 8 месеца преди

Полезно четиво! Много важен е съвета, че никога след като пенисът е бил отзад не трябва да прониква вагинално. Рискът от пренос на бактерии и сериозен. Освен лубриканти аз и моят приятел винаги използваме и презервативи при анален секс.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Секс на първа среща

Младите мъже са по-склонни да се впуснат в краткосрочно преживяване, отколкото в продължителна връзка. Седейки в бара, на първа среща...

Затвори