Продъжителен секс – Какво иска жена ви в леглото – втора част

Тази публикация има 0 коментара

Какво иска жена ви в леглото – Първа част

Твърде кратко
Ако сте начинаещ е ясно, че всяко ново усещане ще ви взриви за по малко от десет секунди.
Но при много двойки сексът не продължава повече от три минути. Какво да направите? Винаги може да удължите удоволствието с любовна игра. Може да я доведете до оргазъм чрез орален секс или стимулация с пръсти преди да
проникнете.
Може да се тренирате да издържате по-дълго време чрез мастурбиране. Всеки път, когато усетите, че оргазма ви наближава, прекъснете стимулацията докато всичко утихне. След това започнете отново.
Повторете го няколко пъти и накрая ще сте в състояние да спирате експлозията и по време на секс с партньор.

Твърде дълго
Много жени се оплакват, че сексът продължава твърде дълго. Какво ще рече твърде дълго? Повече от час. И какво му е лошото на продължителния секс?
Като се има предвид, че някои мъже физически не могат да еякулират в подходящия момент, повечето от тях се бавят поради прекалено чести и агресивни мастурбации.
Помислете си как меката и влажна вагина не може да ви предостави грапавината и грубостта на ръката. Всичко, което трябва да направите е да върнете чувствителността на пениса си. Не мастурбирайте няколко седмици и
всичко ще си дойде на мястото.
След като преодолеете това, започнете да мастурбирате по-нежно и обхващайте пениса си само с пръсти. Не стискайте прекалено много. Ако следвате тези съвети би трябвало да нямате проблем с еякулирането на време.

Груба вагинална стимулация
Драскане, хапане, триене – всичко това е подходящо, в случай, че се опитвате да накладете огън. Когато става въпрос за вагина, трябва да подходите нежно и да я подготвите за по-енергичното проникване след това.
След като е добре овлажнена, може да станете малко по агресивен, но в никакъв случай груб. Това е чувствителна зона и изисква деликатно отношение.

Престанете да хленчите
Сигурен съм, че и вие имате хиляди оплаквания от жените в леглото. Но нашата цел е да ви помогнем да дадете най-доброто от себе си. И ако има нещо, което не ви допада, покажете й как да го направи. В края на краищата
комуникацията е най-важното нещо.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Какво иска жена ви в леглото

Много мъже ни питат всяка седмица какво да направят, за да увеличат сексуалните контакти с жените си. Това, което не...

Затвори