Какво иска жена ви в леглото

Тази публикация има 3 коментара

Много мъже ни питат всяка седмица какво да направят, за да увеличат сексуалните контакти с жените си. Това, което не осъзнават е, че съвсем малко промени ще са в състояние да подобрят не само количеството,но и качеството на секса.
Попитахме всяка една жена, която познаваме (а те не са никак малко), какво би променила в партньора си и в секса с него, за да подобри изживяването. Ето какво ни отговориха:

Недостатъчна любовна игра
Почти всяка жена иска да й бъде отделено достатъчно време за любовна игра и да бъде възбудена максимално преди секса. Но това не включва само нежни целувки по устните и врата.
Направете всичко възможно да я накарате да се чувства като кралица. Това не означава непременно да й купувате всевъзможни дрънкулки, а просто й кажете колко е красива, или колко ви възбужда начина, по който
стъпва. Бъдете джентълмен извън спалнята и я целувайте страстно без причина. Това ще я накара да се чувства толкова важна, колкото вие смятате че тя е. Още преди да сте се усетили, вече ще бъдете нейния
цар в леглото.

Хигиена
Може би си мислите, че вашият пенис не трябва да бъде почистван така старателно както една вагина, защото няма толкова много гънки и не отделя секрет. Но всеки трябва да са се уверил, че гениталиите му са идеално чисти и свежи преди да се впусне в каквото и да било любовно приключение.

Освен пениса, трябва да поддържате чисти и ръцете си, ако искате да избегнете инфекция при евентуална любовна игра с пръсти. Също така се уверете, че ухаете добре. Чистотата е много важна, когато става въпрос за любовни отношения.

Не издава никакви звуци
Представете си, че правите орална любов на жена. Използвате език и пръсти, и давате най-доброто от себе си, за да й доставите удоволствие. И въпреки, че усещате множеството оргазми, до които достига, тя не издава нито звук.

Сигурно не съм привлекателен, нали? Всеки би си задал този въпрос. Защо тогава толкова много мъже отказват да издават звуци, докато им се доставя удоволствие? Жените също искат да чуват звуци на задоволство в леглото.
Така придобиват самочувствие и увереност. Също така могат да разберат какво усещате и какво друго искате да направят за вас.

Продъжителен секс…. Част втора

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

3 Коментара за "Какво иска жена ви в леглото"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
пепина
Гост
пепина
6 години 8 месеца преди

Зависи в какво настроение съм. Понякога имам нужда от по груб секс за да свърша, а понякога нежните ласки са ми напълно достатъчни.

Ivet77
Гост
Ivet77
6 години 8 месеца преди

Възбуждам се най-много когато ми говори с палави думички, целува ме по врата и гърба и от мястото на което го правим.

Галето
Гост
Галето
6 години 8 месеца преди

Харесва ми да ме целува по корема и да ме гали по зърната. Винаги първо да си поиграе с език там долу след това да започне бавно да прониква в мен и постепенно да вдига темпото.
Обичам да чувам задоволството му и да го усещам когато е близко до свършване. Колкото е по продължителен този момент толкова повече се възбуждам и получавам силни оргазми.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Химическото гориво на сексуалния живот

Чудиш се защо винаги след секс падаш на спалнята готов за сън или изпитваш прилив на енергия и повишено самочувствие?...

Затвори