Увеличете своята сексуална издръжливост

Тази публикация има 2 коментара

Много от читателите на блога задават често въпроса: „Как мога да стана по-добър в леглото?“
Преждевременната еякулация е проблем, с който всеки един мъж се е сблъсквал поне веднъж в живота си. Ако не сте в състояние да задоволите партньора до себе си, можете да изпаднете в доста неудобна ситуация по време на половия акт. За целта в тази статия можете да намерите няколко простички съвета, които биха ви помогнали да излезете от неловката ситуация.

Преждевременна еякулация

Какво представлява преждевременната еякулация все пак?
Преждевременна еякулация е настъпване на мъжки оргазъм, преди жената да е достигнала до своя. За това няма определени времеви рамки. За някои двойки мъжкия оргазъм се счита за преждевременен ако той настъпи двадесет минути след началото на половия акт. От друга страна ако мъжът стигне до еякулация в рамките на пет минути, но все пак е успял да докара партньора си до оргазъм, се приема, че той не е имал преждевременна еякулация.

Сексуални техники
„Какво мога да направя, за да удължа половия акт?“
Най известния метод, за увеличаване времетраенето на половия акт е така наречената техника за пренасочване на вниманието. А именно. Мислете за всичко различно от секса.
Звучи противоречиво, но много често върши отлична работа. Мислете си за съботния мач, за разходка в парка или нещо друго без то да е свързано с вашите сексуални фантазии. Тази техника забавя мъжкия оргазъм, но също така може и да намали неговата интензивност. При някои мъже техниката може да доведе до проблеми с ерекцията с течение на времето.

Специалистите съветват да използвате по-дебели презервативи. Това би намалило чувствителността в областта на пениса и да увеличи продължителността на половия акт. Презервативите предпазват от болести предавани по-полов път.
По-дебелите презервативи се използват основно при анален секс заради тяхната здравина и издържливост.

Кремове за задържане на еякулацията
Един от начините да намалим чувствителността на главичката на пениса е да използваме различни кремове или спрейове за тази цел. Предназначението им е на осигурят по-малка сензитивност в тази област и по този начин да се постигне удължаване на половия акт. Кремовете могат да се намерят както в аптечната мрежа, така и в онлайн секс магазини. Проблема при този вид продукти е, че се нанасят непосредствено преди половия акт и това трябва да стане незабележимо. Ако сте с дългогодишен партньор, това може да се превърне в част от любовната игра, но ако сте с такъв, с който ще правите секс за първи път, това може сериозно да притесни партньора до вас и в някои случаи е възможно да не се стигне до полов акт. Ето защо метода се препоръчва само при двойки с вече изградени сексуални отношения.

Извадете го
Най-често използвания метод сред мъжете е да го извадят преди да достигнат оргазъм. Това предполага, че той трябва да предусеща наближаващия оргазъм и незабавно да спре стимулацията. Очевидно е, че жената трябва
да съдейства в този момент. След няколко секунди, възбудата би трябвало да бъде намалена и да може отново да се продължи правенето на секс.

Ползите от тази техника са големи. Първо, жените имат достатъчно време, за да достигнат до оргазъм. Второ, вашият оргазъм накрая ще бъде с по-голям продължителен, поради задържането. Просто се уверете, че ще го извадите в подходящия момент.

Алтернативен метод за увеличаване на издържливостта е практиката. Повечето мъже мастурбират през целия си живот и това е напълно естествено. Може да откриете доста статии по темата в блога, но идеята в момента е
да обсъдим как би повлияла на издържливостта ви. Ако един мъж мастурбира и достига до оргазъм в рамките само на няколко минути, то това означава, че и по време на полов акт ще свършва приблизително за същото време.

Ясно е, че нивото на възбуда не е едно и също, когато мастурбираш и когато си с партньор. Но практиката със сигурност ще помогне. Мастурбацията стои в основата на обучението, как да подходим, когато оргазмът наближи. Не забравяйте, че само практиката може да ни направи перфектни.

Надяваме се, че тези техники ще помогнат на много мъже да постигнат по-голяма издръжливост при бъдещите сексуални контакти.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

2 Коментара за "Увеличете своята сексуална издръжливост"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Жоро хубавеца
Гост
Жоро хубавеца
6 години 8 месеца преди

„Мислете за всичко различно от секса.
Звучи противоречиво, но много често върши отлична работа. Мислете си за съботния мач….“

Трябва да се прави така че да не те усетят. На никоя жена няма да й е приятно да разбере, че мъжът й проследява изпълнението на пряк свободен докато тя се опитва да свърши!

Владо
Гост
Владо
2 години 1 месец преди

Това с мастурбацията не е вярно… може да свършваш бързо сам ама не означава че с жена ще…. както и при жените е така… те се свършват за 2 минути…. а про мъж може и никога да не

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Стегнат корем – най-привлекателните части от мъжкото тяло за жените

Топ 10 на най-привлекателните части от мъжкото тяло за жените - Първа част 5. Чисти ръце "Едно от нещата, които...

Затвори