Обезкосмяване – какво трябва и какво не трябва да правим

Тази публикация има 0 коментара

Наскоро водещите марки промениха не само дизайна, но и функцията на машинките за подстригване и оформяне на брадата. Те създадоха точно това, от което се нуждае един мъж.

Купете си правилните инструменти
Самобръсначката за еднократна употреба и кремът за бръснене не винаги дават гаранция за това, че няма да се порежете. Истината е, че ако окосмяването ви е по засилено не е препоръчително да се бръснете. Вместо това вземете
електрическа самобръсначка с възможност за регулиране на дължината на подстригване. Големите марки предлагащи подобни аксесоари наскоро създадоха този вид тримери влизащи в графата „опитах и се получи“ . Това се оказа доста успешно попадение. Нещо от, което всеки съвременен мъж би се възползвал.

Подстрижете гърдите си
Никой не би желал да види добре изглеждащ мъж от чиято разкопчана риза  се подава снопче неоформено окосмяване. Представете си и същата гледка на плажа. Съвременните жени харесват съвременни мъже. Оставете косматите гърди в миналото.
Използвайте електрически тример, като се стараете при подстригване да използвате еднаква степен, така че окосмяването да изглежда с еднаква плътност. Колко ниско ще стигнете с подстригването на предната част от тялото си е въпрос на личен избор, но винаги се старайте гърдите ви да бъдат с добре оформено окосмяване.

Погрижете се за подмишниците си
Като мъж разбира се трябва да имате окосмяване в областта на подмишниците. Но това в никакъв случай не означава,че когото облечете потник или сте с тениска с по-къс ръкав, от всякъде трябва да се подават косми.
Погрижете се окосмяването в тази област да бъде съвсем дискретно.

Кола маска за гърба и раменете
Има места, които е желателно при допир да бъдат гладки. Това са гърба и раменете. Посещавайте козметичен салон на всеки няколко седмици. Добре е процедурата да бъде извършена от професионален козметик.
Ако имате твърде чувствителна кожа, можете да се подложите на лазерна или електро епилация.

Поддържане на интимните зони
Освен всичко останало, е необходимо да се погрижите и за мъжкото си достойнство. По-малкото окосмяване в областта на пибуса създава впечатление за по-голям размер на пениса. Разбира се трябва да изглежда естествено. В никакъв случай не оформяйте окосмяването в тази област с формата на триъгълник. Това е женски приоритет.

Неща, които не трябва да правим

Използване на кола маска или депилатоари в домашни условия
Инициативата „направи си сам“ е добра, когато става въпрос за изкуство или малък ремонт в гаража. Когато обаче става въпрос за премахване на окосмяването с депилатоарни средства е добре да се обърнете към професионалист, защото в противен случай нещата могат да завършат с много болка, пот и неприятен обрив.

Премахнете окосмяването от ръцете, гърдите и краката си
Опитвайки се да премахнете с обикновена самобръсначка, това което природата ви е дарила, можете сериозно да се нараните. В най-благоприятния случай крайният резултат ще бъде просто неестествена визия.
Ако искате да премахнете излишното окосмяване и да си спестите последвалия дискомфорт, използвайте електрически тример.

Оставете всички естествени линии
Често се случва след посещение във фризьорски или бръснарски салон естествената граница на окосмяването да бъде рязко прекъсната. Говорим не само за врата и бакембардите. Това се получава често при използването
на обикновен бръснач и изглежда доста изкуствено и непривлекателно. Ако използвате машинка с различни степени на подстригване, определено ще си спестите неудобството да изглеждате като току що излязъл от
кастинг за млади фризьори.

Не забравяйте гърба си
Повечето мъже не обръщат внимание на окосмяването по гърба си. Както казахме за тези части от тялото се препоръчва кола маска. Уверете се, че когато сте на курс по йога или във фитнес салона, под спортния ви екип не се подава неприятно окосмяване под талията.

Изградете своя начин на обезкосмяване и не забравяйте, че не е задължително това да включва цял набор от инструменти. Нуждаете се просто от една машинка са различни степени на подстригване.
Чрез нея можете да се справите с нежеланото окосмяване и въпреки всичко да изглеждате естествено.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Привлечете я чрез фактора „колко си сладък“

Как да привличаме внимание с мълчание? - Първа част Противоположностите се привличат Представете се като абсолютната противоположност. Може й да...

Затвори