Привлечете я чрез фактора „колко си сладък“

Тази публикация има 0 коментара

Как да привличаме внимание с мълчание? – Първа част

Противоположностите се привличат
Представете се като абсолютната противоположност. Може й да ви звучи странно и да си мислите, че ще има обратен ефект, но когато се изпълни правилно тази техника, тя работи много по-добре, отколкото може да се очаква. Ако погледите ви са се засекли, най-вероятно вече сте си обрисували портрет на нейната личност, според реакцията й. Ако е срамежлив тип жена, ще предотврати точката на пресичане със свеждане на погледа и лека усмивка. Това е момента, в който трябва да се представите като силен и уверен мъж, с голяма усмивка и директен контакт с очите.
Ако обича да играе ролята на агресора, вие ставате трудна цел. Схващате ли?
Ключът към успешното „говорене с поглед“ е способността да слеете изражението си с движението на очите. С други думи, ако тя свежда поглед и се усмихва леко, играе ролята на срамежливка. А ако вие се държите стабилно
и сте с голяма уверена усмивка, очевидно имате целенасочен подход.

По този начин, може да й вземете питие в бара, придружено с подходящия поглед разбира се. В други случаи, дори може да си закупите билет за кино точно до нейното място. Това би бил изненадващо ласкателен ход за нея.

Предложете й помощ в подходяща ситуация
Това е тих, но галантен подход, който може да ви отвори врата за нещо по-сериозно. Има много възможностите да се представите като джентълмен и една от тях е да помогнете на жената, когато тя е натоварена с торби и пакети, да й вдигнете чантата, която току ще е изтървала и разпиляла и т.н. Не казвайте нито дума, просто се притечете на помощ и веднага ще получите благоволението й.

Не забравяйте обаче, че не ви съветваме да си създавате умишлено такива възможности. Твърде прозаично и задкулисно е. Просто бъдете на точното място в точното време и имайте търпение.

Обличайте се според повода
Когато знаете къде отивате и какъв тип жена търсите, се обличайте подходящо, за да може да се издигнете в очите й. За жените е от изключително значение е начина, по който се облича един мъж. Успешният играч знае това и винаги е в подобаващи дрехи. Това може да ви отвори веднага вратите. Ако търсите по-класова дама в особено елегантен клуб, ще трябва се облечете според изискванията за такъв тип място.

Жените се обличат по определен начин, за да привличат мъжете. Освен това, дрехата може да бъде още една тема за разговор и шанс да й направите комплимент за това как изглежда.

Привлечете я чрез фактора „колко си сладък“
Ако имате домашен любимец ще сте в състояние да чуете много пъти „О, колко си сладък“. От една страна тези комплименти няма да са насочени пряко към вас, но ще са чудесна предпоставка за разговор. Също така се предполага, че ако имате домашен любимец, значи сте чувствителен и зрял човек, който е в състояние да взима важни решения в живота си и да се грижи за някого.

Действията говорят повече
Въпреки, че по-голяма част от човешката комуникация се извършва не вербално, от решаващо значение си остават точно казаните думи. Но може да премахнете част от напрежението в една ситуация  чрез създаване на изключително положителна хармония без да си отваряте устата. Не винаги може да разчитате на предходните съвети, защото не може да контролирате времето и създаването на уникалните ситуациите, но може да са една солидна основа. Няма да повярвате колко много може да постигнете без дори да изречете и дума, ако сте в подходящата уникална ситуация.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Запознанства и флирт
Как да привличаме внимание с мълчание?

Има повече от един начин за общуване и експертите ще ви кажат, че по-голямата част от човешката комуникация протича чрез...

Затвори