Как да привличаме внимание с мълчание?

Тази публикация има 0 коментара

Има повече от един начин за общуване и експертите ще ви кажат, че по-голямата част от човешката комуникация протича чрез нашите действия и израз на емоции. Ако това е така, не е ли разумно да се предположи, че може да предизвикаме интерес и да привличане без използването на думи?  Една картина може да изрази емоции, за които биха били необходими хиляди думи, за да се опишат. Разбира се, в един момент ще ви се наложи да говорите, но няма да е нужно да го правите още в началото. Жените са по-чувствителния пол ( за добро или за лошо ) и е по-вероятно да забележат дребни неща, които на мъжете биха се сторили тривиални или излишни. Възползвайте се от това, чрез тих подход, за да проектирате вашата индивидуалност и желание без да използвате думи. Вашата цел, разбира се е да стигнете до словесен флирт.

Добрият играч трябва да бъде способен да привлича внимание с мълчание, особено като се знае, че човешката психика поражда първото впечатление, още преди да се намесят думите. Трябва да сте наясно колко е важно първото впечатление,
и ако владеете тихия подход ви е гарантирано,че няма да разочаровате човека отсреща. Тя ще запомни начина, по който сте я погледнали и начина, по който сте изглеждали, когато ви е видяла за първи път.

Ето няколко съвета, с които да започнете, но запомнете: Ако се провалите в началото, може изобщо да не се стигне до флирт.

Покажете сходни интереси чрез вашите действия
Ще ви отнеме известно време в началото да наблюдавате, но трябва да се включите навременно с подходящ жест. Най-добре е да се обясни с пример. Представете си, че пазарувате заедно в супермаркета. И двамата си избирате
плодове. Тя си харесва пъпеш и точно в този момент „случайно“ и вашата ръка се озовава върху пъпеша. На практика не е толкова сложно, колкото звучи.

Друг пример. Намирате се на бара и сте хвърлили око на страхотна мадама, стоящо през един стол от вас. Забелязвате, че си поръчва едно и също питие вече няколко пъти. Това ви дава добра възможност да си поръчате същото и да й дадете повод да ви попита: „И ти ли пиеш същото?“ Това си е вид запознанство вече. Не си пропилявайте шансовете.

Това може да се случи навсякъде и по всяко време. Независимо дали се разхождате в парка или сте някъде другаде, просто трябва да разберете какво точно прави тя и според ситуацията да предприемете действия, с които да й направите впечатление. Изненадващо е какво може да се постигне без да се използват думи.

Подкана за словесен контакт чрез поглед или действие
Трябва да й грабнете вниманието чрез конкретни действия. Ето един прост пример. Намирате се в магазин за дрехи. Забелязвате особено привлекателна дама на щанда за ризи, на който се намирате и вие. Вземете една риза и я задръжте пред себе си. Погледнете жената любознателно, все едно искате да я попитате  „Как е?“ А може да се намирате и в асансьора. Там има красива жена и един не особено симпатичен човек, който е решил, че целият свят трябва да чуе личния му разговор по мобилния телефон. Споделяне на бърз отегчен поглед с дамата може да е достатъчен да предизвикате лека закачка, преди да напуснете асансьора и да се разделите. Ако правилно сте усъвършенствали уменията си за бърз флирт, може и да се получи нещо.

Продължение:  Привлечете я чрез фактора „колко си сладък“

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Запознанства и флирт
Езикът на женското тяло

По-голямата част от човешката комуникация се осъществява чрез езика на тялото. Повдигане на вежди, потрепване на устни, пръст върху бузата...

Затвори