Стегнат корем – най-привлекателните части от мъжкото тяло за жените

Тази публикация има 2 коментара

Топ 10 на най-привлекателните части от мъжкото тяло за жените – Първа част

5. Чисти ръце
„Едно от нещата, които харесвам най-много в приятеля ми е че, има големи, масивни, чисти ръце“. Докато не чухме думата ръце, можеше да се закълнем, че тя говори за нещо друго. Всъщност „чисти“ ни хвърли в размисъл до известна степен. Мръсни ръце ли имат повечето мъже?

Друга жена от анкетираните спомена, че според това какви ръце има един мъж, тя може да разбере много неща за него. Мислихме си, че това е просто мит. Но ни убеди, че говори за това, като например по какъв  начин живее и какво време отделя за себе си, за да изглежда и се чувства добре.

А една доста интересна дама  сподели, че обича да смуче пръстите на мъжа си, по начин наподобяващ фелацио. Така че, пазете ръцете си чисти, защото не се знае дали няма да поискат да ви поцелува пръстите.

4. Добре оформени бедра
В днешно време, колкото по-слаби и оформени са бедрата на жената, толкова по-добре. Но изненадващото е, че жените също обичат да галят бедрата на мъжа, докато правят секс. Харесват слабите и оформени мъжки бедра, които при мъжете са генетично заложени. И вероятно завиждат за този факт.

3. Стегнат корем
Не е абсолютно никаква изненада, че жените харесват стегнати, релефни кореми. Плочките са израз на това дали си поддържан.
Някои не държат мъжа да има плочки, но поне да е с плосък и стегнат корем.  „Никоя жена не иска да прави секс с мъж, чийто корем трябва да бъде повдигнат, за да се види достойнството му.“  В интерес на истината, не знаехме, че това въобще е възможно.

Жените си имат определена гледна точка. Никой не бърза да скочи в леглото с някоя, чийто корем прилича на разплуто желе. Така че, защо те да го правят? Стегнете корема си и ще имате по-голям шанс да се озовете в нечия спалня.

2. Поддържан пенис
Най-накрая стигнахме до нашия фаворит. И въпреки, че не уточниха, дали размера има значение, казаха, че искат „добър размер“.

Но по-важното е, че наблегнаха по-скоро на това пениса да е поддържан. “ Не ми харесва да плюя къдрави, груби косми, докато съм по средата на фелациото“. Така, че грабвайте самобръсначката и разчистете тази растителност.

Други неща, които жените споменаха:

  • Да не е с различен цвят спрямо тена на тялото
  • Да няма твърде изпъкнали вени
  • Да е обрязан
  • Да не е обрязан
  • Да не е твърде голям
  • Да не е твърде малък
  • Да е дебел
  • Да има приятно ухание /предполагам, съдят по себе си/

1.  Стeгнато дупе

Единственото нещо, което целеше това изследване беше да покажем, че жените не са много по-различни от мъжете. И все пак не мислим, че имат чак такова отношение към задните ни части, както ние към техните.

Някои жени споделиха, че харесват дупета като „полумесци“. Други предпочитат „леко закръглени“. А има и такива, които държат на стегнати оформени задни части  каквито имат атлетите. И на Брат Пит, разбира се.

Това е. Десетте най-желани части от тялото на мъжа. Жените обичат да забиват зъби в тях (с изключение на номер 2 , разбира се). Съгласни ли сте с този списък? Най-вероятно да. Ще изтичате ли до най-близката фитнес зала? Надяваме се.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

2 Коментара за "Стегнат корем – най-привлекателните части от мъжкото тяло за жените"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Anita
Гост
Anita
6 години 8 месеца преди

Мда задължително мъжа трябва да поддържан там долу също както и жената.
Не е никак приятно да се ровиш в гъста растителност 🙁

пепина
Гост
пепина
6 години 8 месеца преди

Интимната пострижка в областта на пениса освен че е добра от хигиенна гледна точа, предава и по-внушителен вид на мъжкото достойнство!

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Бодибилдинг, Секс
Топ 10 на най-привлекателните части от мъжкото тяло за жените

Всеки мъж умира да разбере на коя част от тялото му жените обръщат най-голямо внимание. Е, познайте какво? Попитахме 100...

Затвори