Топ 10 на най-привлекателните части от мъжкото тяло за жените

Тази публикация има 10 коментара

Всеки мъж умира да разбере на коя част от тялото му жените обръщат най-голямо внимание. Е, познайте какво? Попитахме 100 жени точно този въпрос. Не само, че отговорите им ни оставиха без думи, но и осъзнахме, че
трябва да започнем да ходим на фитнес по-често.

 

Въпреки, че въпросът беше свързан конкретно с вида на частите на мъжкото тяло, жените не се поколебаха да добавят и някои други изисквания към тях. Дали ставаше въпрос за хигиена или за джентълменство, те бяха
доста взискателни към желанията си. А всички знаем, че търсенето и предлагането вървят ръка за ръка.

10 части от мъжкото тяло
Следният списък е съставен от десетте най-популярни части на мъжкото тяло в определен ред, които са най-забележими. Научете се как да поддържате интереса на жените към себе си.

10. Добре оформени рамене
От 100-те анкетирани жени, голяма част обърна внимание на раменете. Те харесват мъже с добре изразени релефни рамене, защото те са признак на сила и мъжественост.

Една от жените споделя, че обича да гледа как при движение на раменете се очертават мускулите. Друга е добавила, че се вълнува страшно много, когато прокарва ръце по добре очертаните раменни мускули.
Така, че е време да започнете да се трудите във фитнес залата, а резултатите няма да закъснеят.

9. Изпъкнали гърди
Всеки мъж обича хубави женски гърди, независимо естествени ли са или не, стига да изглеждат добре. Е, жените също имат изисквания към тази част от тялото ви (с изключение на това, че предпочитат естествените).

Повечето от тях споделят, че обичат да си представят какви гърди имат мъжете. Наблюдават начина, по който пуловера или ризата пада върху тялото и могат да разберат какво се крие под дрехата.

8. Бицепси
Хайде! Знаехте си, че ще стигнем и до тази част. Големите, добре оформени бицепси означават не просто сила, а и това, че се грижите добре за своето тяло. А ако има нещо, което жените наистина обичат, то това е мъж, който се грижи добре за всичко.
Както и при гърдите, жените забелязват добре оформените бицепси през пуловера и това ги влудява. Също така искат да бъдат вдигани и опирани до стената по време на страстен секс. Така, че не вярвайте особено на думите на майка ви, че е важна само душата на човек. Много е смешно.

7. Плътни устни
О, Боже, какви изкусителни устни! Точно така, и жените харесват мъже с плътни устни. И не само заради естетическия вид, а и заради интимните неща, които може да правите с тях.

Една от анкетираните жените споделя, че обича да смуче плътните устни на мъжа, а след това да потърква кубче лед в тях, докато ги целува.
Но жените са различни. Някои от тях, предпочитат тънките устни. Може би това е така, защото те винаги искат и искат…

6. Палав език
Има едно умение, което жените ценят изключително много. А именно способността на мъжа да използва езика си. Много от жените отбелязват, че езикът е най-важния мускул в тялото на мъжа, но това е много спорно.

Въпреки, че те избират езика като най-важен орган при целувки, повечето уточняват защо това е така, и че обичат да бъдат целувани „там долу“. Но къде е това долу? Може би става въпрос за френска любов?

Беше споменато, че върха на езика може да дразни клитора, а с помощта на целия може да се стимулира вагината  от горе до долу. Дори проникването с него е доста разпространено. Интересното е, че при този въпрос дамите
ставаха доста неспокойни. Защо ли?

Продължение:  Стегнат корем и поддържан пенис

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

10 Коментара за "Топ 10 на най-привлекателните части от мъжкото тяло за жените"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Деси
Гост
Деси
6 години 8 месеца преди

Еталона за мен е около 180 висок, мускулест (не прекалено), тъмна коса, тъмни очи и умерено окосмен 🙂

пепина
Гост
пепина
6 години 8 месеца преди

Вярно е, че физиката не е решаваща, но не мога да бъда с мъж който да не ме привлича физически.
Външният вид има огромно значение, той трябва да излъчва увереност и респект!

Ivan
Гост
Ivan
6 години 8 месеца преди

ОБРЕЧЕН съм.

kote
Гост
kote
6 години 8 месеца преди

Важна повече стойката на мъжа. Харесвам изправени вдъхващи увереност и самочувствие. Широки рамене, силни ръце и със стегнато дупе. Не ми допадат тези епилираните – метросекуалните

Scarface
Потребител
Scarface
3 месеца 8 дни преди

Първо е най-важно да харесваш сам себе си. Това дава самоувереност. Ако я нямаш и всичките 10 точки да покриваш никоя жена няма да остане за дълго с теб.
Просто ще си като безвкусна храна в лъскава опаковка. Ще те изберат, щете отворят за да те опитат и след това ще те изхвърлят в коша.

Metalteam
Автор
3 месеца 8 дни преди

Много добре казано!

Lora
Потребител
Lora
3 месеца 8 дни преди

Колко си ми мъдър само 😉

Маринела
Потребител
Маринела
3 месеца 8 дни преди

Палав език! О даа 🙂

Svetlana89
Потребител
Svetlana89
3 месеца 8 дни преди

Пропуснали са палавия пенис 🙁

Metalteam
Автор
3 месеца 8 дни преди
wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Бодибилдинг, Секс
Женските ерогенни зони – Изкуството на любовната игра – Част 2

Изкуството на любовната игра - Част 1 Проучване Жените имат много ерогенни зони. И вместо да изготвяте карта на възможните...

Затвори