Езикът на женското тяло

Тази публикация има 2 коментара

По-голямата част от човешката комуникация се осъществява чрез езика на тялото. Повдигане на вежди, потрепване на устни, пръст върху бузата – всичко това може да предаде съобщение, за което биха били нужни няколко словесни изречения. Без значение, колко добър оратор или слушател сте и колко богат словесен репертоар имате. Не пренебрегвайте езика на тялото. Наблюдавайте дискретно, не изпускайте от поглед ръцете, раменете, лицето, дори и краката й. Може да имате голяма полза от това.
Трудно е да разберете нещо само от разговор, особено когато става въпрос за жени, а езикът на тялото никога не лъже. С други думи, това, което казва една жена и това което прави в действителност, често може да бъдат две различни неща.

Гледайте очите
Най-изразителната част от лицето са очите. Учейки се да четете езика на тялото, започнете първо от очите. Опитните мъже могат да научат всичко само като наблюдават именно тях.
Това може да бъде предизвикателство, но има няколко прости правила. Ако тя продължава да търси очите ви с поглед, бъдете сигурен, че иска да чуе нещо повече. Ако постоянно се оглежда наоколо, тя е или напълно незаинтересувана, или си търси нова компания в бара. Ако нейният поглед се сведе към краката й, когато я поздравите, това означава, че тя се срамува. Ако ви изгледа отгоре до долу и то няколко пъти, означава, че не само се интересува от това, което чува, но и от това, което вижда пред себе си.

Спазвайте дистанция
Понякога е по-добре да запазите дистанция в началото, за да имате повече време за наблюдение. Играчът във вас ще осъзнае, че това е очевидна полза. Все още не сте стигнали до нейната личност, но с тази тактика ще имате възможността да уцелите с един куршум два заека. Не я доближавайте много и не се въртете край нея. Запазете дистанция и се представете като съвършения джентълмен. Осигурете достатъчно разстояние между двама ви, за да може да я наблюдавате. Ако често сменя позицията на кръстосаните си крака, това е признак на нервност, което е добър знак. А ако потупва с пръсти по бедрата си? Това можете да го приемете като негативно желание за общуване от нейна страна. Научете се да четете езика на тялото и помнете фразата….

Езикът на твоето тяло
Ако искате да се научите да четете езика на тялото, първо обърнете внимание на своето. Това е момента, в който решавате да продължите смело напред, след като сте видели блясъка в очите й.
Движете се бавно и се съсредоточете внимателно върху нейните реакции, които са от решаващо значение за бъдещото развитие на нещата. С други думи, след като веднъж сте решили, че трябва да се приближите, не е време да се правите на остроумен, а е време да наблюдавате движението на тялото и нейните жестове. Вече трябва да сте в състояние да начертаете предварително ходовете си във флирта. Ако сте го направили, вече знаете какво да търсите.
Очевидно е, че ако тя стои на разстояние от вас, нещата бързо ще приключат. Но ако това не е така, отговорът, който търсите се крие в по-фини знаци: поруменяване на бузите, лека усмивка в ъгълчетата на устните, неволно приближаване, за да ви чува по-добре и т.н.

Бъдете отзивчив, независимо от реакциите й
Свиването на дланите е важен знак и може да надмине, която й да е словесна атака. В момента, в който забележите нещо значимо в телесното й поведение, се пригответе да отговорите адекватно на нейните реакции.
Не се отказвайте, ако сте забелязали нещо по-особено в нея. Може просто да сте направили малка грешка, която може да бъде забравена. Адаптирайте се към конкретната ситуация и не мислете веднага, че сте изгубили.
Ако не е харесала вица, който сте й разказали, се предполага, че няма как да го прикриете? Имате още един шанс, но ви трябва различен подход. Ако този път, тя ви отговори положително чрез езика на тялото си, ви съветвам да обърнете внимание на частта със спазването на дистанция.

Действията говорят повече
Вярвате или не, жените дават зелена светлина на мъжете просто с едно движение на тялото, преди да са изрекли каквото и да било. Като се има предвид този факт и способността ви да разчитате езика на тялото, вие имате голямо предимство пред останалите. Ако сте добър и наблюдателен, ще сте в състояние да разграничите съзнателното и несъзнателното поведение, и съответно посланието, което ви изпраща.
И едно последно нещо: тя наблюдава вашите движения. Вие сте инициатора на всичко, но тя също би искала да разбере вашите намерения преди да продължи напред. Езикът на тялото, както от ваша,
така и от нейна страна, може да бъде крайния катализатор в един флирт.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

2 Коментара за "Езикът на женското тяло"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Ева
Гост
Ева
6 години 8 месеца преди

Много полезно четиво. Голям плюс е да се познава този език 😉

Casual Men
Гост
Casual Men
6 години 8 месеца преди

Учейки се да четете езика на тялото, започнете първо от очите. Опитните мъже могат да научат всичко само като наблюдават именно тях.
Това е много вярно!

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Запознанства и флирт
Как да флиртуваме в бара

Жоро е красив мъж, който получава голямо внимание от жените в офиса и от всяка една жена, на която се...

Затвори