Женските ерогенни зони – Изкуството на любовната игра – Част 2

Тази публикация има 0 коментара

Изкуството на любовната игра – Част 1

Проучване
Жените имат много ерогенни зони. И вместо да изготвяте карта на възможните места, по-добре се постарайте да разберете какво й доставя удоволствие най-много. Докоснете с устни някоя част от тялото й  нежно захапете врата й, а след това и раменете. Бавно слизайте надолу и наблюдавайте внимателно какви са реакциите й. Така ще се ориентирате най-добре кои са нейните ерогенните зони.

Докато все още сте на обиколката с устни в  маратона „Кой иска оргазъм?“, включете и ръцете си, за да откриете какво я влудява. Случайно докосвайте различни части от нейното тяло. Обърнете я и стиснете леко дупето докато я целувате по гърба. Когато стигнете до врата й, започнете да шепнете чувствено.

Шепнете й нежно
Говоренето на жената по време на любовната игра или дори по време на секс ( развива нейното въображение). А най-добрият начин за възбуждане на интензивния поток на оргазмено удоволствие е да стимулирате нейното съзнание.

Не питайте неща като:  „Ще ми сготвиш ли, ако те накарам да свършиш?“ или „Имаш ли някакви контакти за поправяне?“. Вместо да задавате въпроси, кажете нещо, от което ще възбуди нейните фантазии.

  • Какво ти се иска да направя с теб точно сега?
  • Искаш ли да проникна в теб? (питате я, докато стимулирате вагината й с пръсти).
  • Искаш ли да те целувам между бедрата?

Въпросът е да бъдете креативни и да казвате неща, които ще я възбудят. Шепнете в ухото й, или я гледайте с желание. При говоренето е много важен контакта с очите.
Но не се взирайте безизразно, докато най-накрая не ви попита: „Нещо интересно ли откри?“ Гледайте я с увереност, следете реакциите й, и проникнете в нея, когато прецените, че е настъпил момента.

Пенисът като инструмент
Очевидно е, че може да доставите удоволствие на една жена с уста и език по време на любовната игра. Това определено е плюс за вас и за нея. Но в любовната игра може да използвате и други инструменти. Зоната, която се намира между ануса и вагината се нарича перинеум. Това е много чувствително място, богато на нервни окончания, и за повечето жени е изключително възбуждащо да бъдат докосвани там. Но, може да използвате и своя еректирал пенис, за да стимулирате тази област. Дразненето в ерогенните зони на една жена е може би едно от най-вълнуващите неща.

Докато е легнала, хванете пениса си в ръка и погалете клитора й с главичката му. Опишете кръг около вагината и все едно искате да проникнете, но не го правете. Гледайте я в очите докато бавно обходжате  клитора, вагината и перинеума. Попитайте я: “ Какво искаш да направя с теб“? Със сигурност веднага ще ви отговори.

В отношенията си, трябва да запазите творческото мислене и да си изберете подходящи думи и изрази, които ще ви съпътстват в леглото. Това обикновено става от само себе си. Отнасяйте се с нея така, сякаш това е първият път, в който ще правите секс.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Изкуството на любовната игра

Научете как да накарате своята партньорка да достигне оргазъм по време на любовната игра (или ако не успее, то да...

Затвори