Изкуството на любовната игра

Тази публикация има 0 коментара

Научете как да накарате своята партньорка да достигне оргазъм по време на любовната игра (или ако не успее, то да ви умолява да проникнете в нея).

Имайте в предвид, че всяка жена е различна. И ако една обича нежните докосвания, то друга предпочита по-агресивно поведение. С течение на времето и практиката ще се научите да разбирате коя жена какви предпочитания има и на какво реагира. Това ще стане чрез езика на тялото и звуците на задоволство, с които ще ви насочва.

На първо място, не действайте като робот. „Първо ще я целуна по устните, след това ще смуча зърната й, ще сляза да и правя френска любов и накрая ще проникна в нея“.  Използвайте ума си, за да изберете правилния подход. Никой не иска робот в леглото. Как бихте се чувствали, ако тя се поклаща върху пениса ви без никакво чувство, пъшкайки периодично и питайки ви през минута „Ще свършваш ли?“

Свалете дрехите на лъвицата
Събличането на дрехи може да бъде много важна част от любовната игра. Имате два варианта. Или това това да стане бързо, или бавно. Разнообразявайте всеки път, като преценявате ситуацията.

Бавен вариант
Седнете на леглото лице в лице. Бавно разкопчайте нейната блузата и разголете раменете й, но без да я сваляте напълно. Пъхнете ръцете си и обвийте нейният кръст като през цялото време целувате корема й. Сега вече свалете блузата.

Разкопчайте панталона й (или полата) и го оставете да се свлече на пода. Ако тя носи и чорапи, отървете се бързо и от тях. Отделете време да я погледате с очакване.  Кажете й, че не можете да повярвате каква секси жена имате пред себе си.

Сега я обърнете с гръб към вас. Свалете сутиена, като държите гърдите й в ръцете си. Погалете ги с чувство и леко ги стиснете, за да я подлудите. Оставете бикините по време на любовната. Очакването ще я побърка.

Бърз вариант
Започнете да я целувате страстно и неудържимо, като през това време сваляйте дрехите бързо и нетърпеливо, за да се доберете до голото й тяло. (Но все пак не чак толкова бързо, че да я съборите или да я нараните).  След това я оставете да ви съблече както желае.

Целувайте я
Целувките са  най-важния фактор в любовната игра, дори може би най-сексуалния.

Не я целувайте само по устата.Имате цялото й тяло на разположение все пак. Използвайте устните, езика и зъбите си, да покажете, че ще сте неин цялата нощ и нямате намерение да пренебрегнете нито една част от тялото й.

Не се срамувайте да я целувате по ушите, клепачите, шията, раменете, гърдите, корема, гърба, вътрешната част на бедрата, краката и разбира се, устните. Няма граници за тези неща, така че се гмурнете в преживяването и покажете, че усмихването е второто най-добро нещо, което можете да правите с устата си.

Когато я целувате по устата, не си набутвайте просто езика вътре, за да го въртите. Оближете устните й с език, леко засмучете горната, а след това и долната устна. И когато най-накрая го напъхате вътре (да, да, все още говорим за езика), оставете да се докосне нежно с нейния.

И не се страхувайте да откривате нови неща. Всички жени са различни, така че просто се учете и се наслаждавайте.

Следва: Изкуството на любовната игра Част 2 – Женските ерогенни зони

 

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Направете й страхотна орална любов

Вашата жена има вкус на сладка праскова и за вас няма по-голямо удоволствие от това да се настаните удобно и...

Затвори