Как да флиртуваме в бара

Тази публикация има 0 коментара

Жоро е красив мъж, който получава голямо внимание от жените в офиса и от всяка една жена, на която се усмихне или погледне. Флиртът е точно това.

В бара една нощ той е прикован от красотата на дама, която е в отсрещния ъгъл. Той я поглежда и вижда погледа й върху себе си. Отмества очи встрани и след това отново я поглежда, за да види дали пак ще се
срещнат погледите им. Така е. Тя му се усмихва сдържано. Сега той е непоколебим и също й се усмихва.

Докато обмисля нещо, иска да се увери, че не губи връзка с нея и продължава да търси вдъхновение. Нейните погледи стават по-кратки, докато тя си шепне с приятелка. Жоро си мисли, че е по-добре да отиде там.

Когато той се запътва към дамата, тя го забелязва, че приближава, след което става заедно със своята приятелка и се отправят към тоалетната.

„По дяволите, втренчвал съм се твърде дълго в нея“ осъзнава грешката си Жоро. Малко по-късно, симпатично момиче отправя поглед право в него.

Взел си поука от скорошния урок и малко допълнителна увереност и знаци от страна на момичето, той се движи по-бързо във флирта. Отива директно при нея и започват да си говорят доста приятно и не принудено,
дори се смеят заедно.

Жоро я обсипва с комплименти и продължава с клишета като „Твоя поглед ме уцели директно в сърцето“  и „Имат ли перфектните ти устни сключен договор с Ревлон или са все още свободни?“

Изненадващо и необяснимо това обърква всичко. Тя се смее на шегите му и след около 10 минути, когато той решава, че вече е успял да стигне гол линията, момичето става, хваща го за ръката и с престорена искреност
му казва: „Виж, хлапе, аз ще тръгвам. Умирам за сън. Пожелавам ти успех.“

Хлапе? Какво, по дяволите, беше това?

Какво беше това?
Жените обичат любовната игра, нали? Когато срещнете някоя жена, флиртът е като любовна игра. Както може да направите нещо по време на любовната игра, което да не се хареса на жената, така може и да объркате нещо при флирта и всичко изградено до момента просто да рухне.

През трите етапа на флирта, ключът към успеха е баланса.

Три етапа при флиртуването

Знаците
Наблюдавайте езика на тялото й, за да разберете дали се интересува от вас. Ако ви изпраща погледи крадешком и несъзнателно прокарва пръсти през косата си, разпилявайки я, имате зелена светлина. Осъществете контакт с очи, за да разбере, че проявявате интерес към нея. Просто я погледнете секунда по-дълго, отколкото обикновено поглеждате човек, след това се усмихнете непринудено с леко съжаление, че сте твърде далеч от нея или сте ангажиран с приятел.

Вдигнете летвата чрез погледи, но нека този процес не продължава твърде дълго (спомняте си за Жоро, нали?) Желязото се кове, докато е горещо. Погледнете я отново. Ако в рамките на 3 секунди, тя ви отвърне на погледа, това е вашата покана. Не чакайте повече.

Подход
След като отидете при нея, внимавайте да на изръсите нещо тъпо като: “ Заболя ли те, когато падна от небето?“ За да избегнете подобни ситуации заговорете я за нещо свързано с конкретната вечер в бара.
(Но не „Често ли идваш тук?“) Или нещо свързано с облеклото й, с музика или нещо от този сорт.

Идеята е флирта да изглежда непринуден и непланиран. Всичко, което ви кара да изглеждате обичайно само ще навреди на шансовете ви. Жените обичат спонтанните и тайнствени мъже.

Представете се простичко:  „Здравей, аз съм Жоро“ и изчакайте тя да направи същото. След това разберете дали си има гадже с нещо от сорта на: „Преди да продължа, да попитам необвързана ли си?“
След това изчакайте отговора й. Но ако тя вече е показала завиден ентусиазъм към вас, определено пропуснете тази стъпка. Не е необходимо да й напомняте за гадже. Може вече напълно да е забравила за него, след като е с вас.

Разсмейте я. Бъдете забавен, но по естествен начин без това да ви затормозява. Може да я провокирате леко, за да разбере, че се смеете заедно с нея, а не на нея.

Облегнете се и кажете нещо като: „Много е хубав парфюма ти“, но само ако наистина го мислите. Разликата между чара и ласкателството е, че ласкателството взима превес. Разберете какво точно харесвате в нея, вместо да се опитвате да й се харесате с консервативни фрази, които си мислите, че би искала да чуе.

Запомнете! Едно красиво момиче е чувало хиляди пъти, че има красиви очи, красиви устни и т.н. Направете й комплимент за нещо различно, не за външния вид (но не лъжете, защото ще разбере), за нещо необичайно, може би за начина, по който прави нещо. Заедно с коментирането на ситуацията, това ще изглежда по-малко умишлено. Когато говорите с нея, бъдете уверени, но не самонадеяни.

Трябва да й дадете да разбере чрез изражението на вашето лице  и езика на тялото, че тя ви въздейства, но в същото време бъдете уверени. Оставете известна доза съмнение, за да си мисли, че сте предизвикателство за нея.

Съблазняване
Ако настроението и чувството ви за хумор си партнират добре, направете сексуален намек. Приближете се до нея, докато й говорите, постепенно снижете гласа си и се насочете към ухото й, за да прошепнете.
Всичко това направете бързо, за да не ви помисли за навлек.

Докоснете я небрежно. Пипнете за миг ръката, рамото или гърба й достатъчно дълго, за да не изглежда случайно, но достатъчно кратко, за да не я накарате да се почувства неудобно. Ако е заинтересувана от вас, ще бъде щастлива във вашата компания. Дори повече. Може да ви отвърне на докосването. Ако това се случи, значи определено ви харесва.

Танцувайте с нея. Помилвайте гърба или врата й, но не твърде сексуално. Това ще запази достойнството ви и вероятно ще работи за вас, тъй като ще я оставите в очакване да поиска повече.

Когато имате шанс я дръпнете настрани и прошепнете в ухото й: „Все по-трудно ми е да ти устоя“ и след това я целунете по шията. Ако тя реагира положително, продължете с целувка по устните. Не забравяйте да я целувате хубаво, защото всичко започва така.

Разговор след играта
Предполагам, че знаете какво да правите оттук нататък. Разгорещете я със страст и очакване, така че тя да разбере вашето послание и да ви допусне в личния си живот. Може да я поканите у вас, но да звучи като любезна формалност, а не като смел ход.

И не забравяйте мантрата на играча: „Ако не опиташ, никога няма да разбереш дали ще успееш!“

Тези, които четат това се интересуват и от:



You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Запознанства и флирт
Тайните на успешния флирт

Вие сте постигнали успех, имате добра работа, притежавате хубава кола и се радвате на голяма заплата. Но защо все още...

Затвори