Тайните на успешния флирт

Тази публикация има 0 коментара

Вие сте постигнали успех, имате добра работа, притежавате хубава кола и се радвате на голяма заплата. Но защо все още сте сам?

Една от причините може да бъде, че вероятно сте твърде срамежлив, за да поемете риска да флиртувате със заобикалящите ви жени. Шансовете една жена да се съгласи на среща след предложение от сорта
на: „Извинете, много сте сладка, бихте ли излязла с мен на кафе?“ са много малки.

За да се надявате на някакъв контакт, трябва да бъдете активни. Не очаквайте нещата да се случат от само себе си. Трябва да отидете и да вземете това, което искате. Е, как да го направите?

Първата стъпка е да се опитате да разберете дали се интересува от вас. Може да я разкриете чрез флиртуване. Ако тя се присъединява към флирта, възможно е да се предположи, че не сте й безразличен.
Всичко, което трябва да направите е да сте винаги около нея, да бъдете очарователен, пленителен и най-накрая да успеете да вземете телефонния й номер.

Как да флиртувате
Преди да се впуснете във флирт е важно да разберете каква е същността му. Флиртуването се прави, когато има интерес. Никога не трябва да го правите с жена, която не представлява никакъв интерес за вас.

Ако мъж флиртува с жена, която не го вълнува, то само си губи времето. Жената има добре развити инстинкти и лесно може да разбере дали той наистина се интересува от нея. Успешното флиртуване работи само тогава, когато има взаимно привличане.

Флиртът предполага, че трябва да сте уверен, игрив, забавен и загадъчен. Флиртуването включва цялото тяло. Не вярвате? Кажете на една жена, че е красива и след това отместете поглед встрани. Мислите ли, че ще ви повярва?

Трябва да използвате езика на тялото. Контактувайте с очи, усмихвайте се, бъдете внимателен, закачайте се, докосвайте се и т.н. Включете всички тези похвати и покажете, че наистина се интересувате от нея.

Неуспешният флирт, често е резултат от твърде голяма егоцентричност, чести намеци за секс или нетърпение. За да сте сигурен, че знаете как да флиртувате забавлявайки се , просто следвайте тези стъпки:

Дайте си шанс
Да флиртуваш, означава да бъдеш активен. Нищо няма да се случи, ако просто си стоите и чакате някой да флиртува с вас.

Погледнете я
Не се взирайте и не зяпайте твърде дълго. Просто отправете поглед към нейните очи и може да имате по-голям шанс тя да срещне вашите. Играта с погледи може да бъде много убедително средство.
Това кара човек да се чувства така, все едно е привлякъл цялото ти внимание. Естествено не гледайте така, като че ли се опитвате да си спомните дали сте забравили да нахраните кучето си.

Бъдете заинтересуван
Чудесно начало е да й обърнете истинско внимание. Има няколко неща, които са много по-секси от това, някой да е проникнал в теб.

Ласкайте я
Честният комплимент наистина може да ви издигне в очите й. Но фалшът, в никакъв случай.

Закачайте се
Флиртуването е нещо забавно, така че не се страхувайте да се дразните и да се кискате.

Докосвайте се
Неволно пипнете ръката й, или допрете колената си до нейните.

Усмихвайте се
Не се подхилвайте. Смейте се искрено и чистосърдечно.Това е неустоимо.

Не мислете, че не може да го направите
Всеки може да флиртува, дори и за кратко. Практиката ще ви направи перфектни. И не забравяйте, че не трябва да сте фалшив, а искрен и откровен.

Наслаждавайте се на флирта
Ще я убедите много по-лесно да се присъедини към него, ако наистина се забавлявате. Не забравяйте, че флиртуването трябва да е лесно и приятно. Не го приемайте твърде на сериозно.

Най-големите грешки при флирта
Много хора смятат, че флиртуването е загуба на време. Това е така, защото те подхождат към него по грешен начин. Когато флиртувате, уверете се, че спазвате следните правила:

  • Не играйте ролята на малко безпомощно и невинно момче. Това може да я подразни доста .
  • Не се измъквайте.
  • Не бъдете отрицателно настроен.
  • Не се правете на глупак
  • Не се дръжте инфантилно /като например да пъхате сламки в носа си/.
  • Не хленчете

Следващият път, когато отидете на парти или просто в близкото кафене, не се страхувайте да флиртувате с жената, която ви хареса. Каквото и да правите, не се крийте в ъгъла. Никога няма да постигнете нищо, ако не опитате преди това. Не забравяйте, че ако искате да се запознаете с някого, то първо трябва да започнете да флиртувате с него.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Запознанства и флирт
Намиране на Секс Партньори в Сайт За Запознанства

Намирането на партньор за неангажираща  секс връзка може да бъде трудно начинание въпреки големия брой неангажирани мъже и жени. За...

Затвори