Направете й страхотна орална любов

Тази публикация има един коментар

Вашата жена има вкус на сладка праскова и за вас няма по-голямо удоволствие от това да се настаните удобно и да й доставите удоволствие с език. Научете следните съвети, които ще помогнат да подобрите вашите способности за френска любов. Тя ще ви боготвори!

Поискайте я
Не може просто да слезете долу, за да се отчетете или да й благодарите за нещо, което е направила за вас. Насърчаващи звуци от ваша страна докато й правите френска любов ще я накарат да се чувства желана и ще разбере, че и вие се наслаждавате на действието.

Движете езика си бавно
Нищо не повишава така сексуалното вълнение и очакване, както бавните движения и действия. Започнете с малки бавни потупвания на езика върху срамните й устни, като постепенно ги правите по-продължителни.
И не забравяйте бавното темпо!

Използвайте твърд език
Вместо да държите езика си отпуснат, направете го твърд и заострен и се концентрирайте на едно място, вместо да се разсейвате върху цялата ерогенна зона. Нежните движения са хубаво нещо, но твърдият език може да и достави невероятно удоволствие.

Използвайте пръстите си
Езикът доставя огромно удоволствие, но ако добавите и два пръста вътре в нея, определено ще вдигнете летвата. Поддържайте добра хигиена на ръцете. Докато прониквате с пръсти не спирайте да използвате
и езика си едновременно с това. Тези усещания ще я доведат до невероятен екстаз.

Играйте си с дупето й
Можете да използвате своите пръсти за проникване не само в нейното влагалище. Използвайки вагиналните й течности, можете да навлажните един от пръстите си и да докоснете нейния анус. Следете внимателно  реакциите.
Ако тя отговори положително с езика на тялото, вие може да проникнете в него. Това разбира се трябва да стане много бавно и запомнете, че веднъж проникнали в ануса й не бива да поставяте същия пръст във влагалището й.

Галете я докато й правите френска любов
Не се ограничавайте само с областта на гениталите. Използвайте и ръцете си, докато й правите орален секс. Галете талията, ханша и дупето. Масажирайте и си играйте със зърната на гърдите й. Потърквайте лицето си в бедрата й или милвайте стъпалата й.

Раздалечете устните й
Използвайте ръцете си, за да рагърнете лабиите й и засмучете клитора. Духнете леко хладен въздух и пак засмучете. Докато правите това, масажирайте леко външните устни.

Обладайте я с език
Прекарали сте толкова много време да й доставите удоволствие, че сега е време да продължите още по-целенасочено. Втвърдете езика си максимално и проникнете с него толкова дълбоко, колкото можете.

Притиснете срамните устни
Леко стиснете външните срамни устни, така, че вътрешните да се съберат и започнете да ги ближете. Отдръпнете своите устни за момент и след това пак започнете.

Смучете клитора й
Когато усетите, че наближава кулминацията, поемете целия клитор в устата си и бавно го засмучете,като постоянно го обтривате с език. Обърнете внимание на нейните реакции.

Комбинирайте устни с пенис
След като сте й правили известно време френска любов, проникнете с пениса си и започнете да редувате езика си с проникване. Смучете клитора й известно време, а след това започнете да целувате тялото й докато бавно прониквате в нея. Пак слезте долу. Това редуване ще я предизвиква и ще я държи в напрежение през цялото време.

Хитрувайте
Запознат ли сте с всички тези съвети, може да я държите в напрежение с часове без тя да достигне до оргазъм. Бъдете сигурен, че следващият път тя сама ще се нахвърли върху вас.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "Направете й страхотна орална любов"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Сюмфора
Гост
Сюмфора
5 години 3 месеца преди

Прекрасна статия. От любопитство реших да я прочета и да си призная, не бях чела по-задълбочен анализ на конилингуса. Това е едно от най-любимите неща на всяка жена, точно както е фелациото за мъжете. До сега само се бях наслаждавала и като се замисля, не съм се задълбочавала в размисли относно самия процес, тъй като просто си губя ума в такъв момент. Благодарна съм, че ме накарахте да осъзная „на трезва от сексуална възбуда глава“ какво представлява всъщност.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Как да правим анален секс?

Аналния секс не е задължителна част от сексуалния живот и можете да го правите само ако това ви доставя удоволствие....

Затвори