Как да правим анален секс?

Тази публикация има 0 коментара

Аналния секс не е задължителна част от сексуалния живот и можете да го правите само ако това ви доставя удоволствие. Ако се интересувате, в информацията по-долу  може да откриете някои факти и начини за здравословното му практикуване.

Необходимо време: Аналния секс изисква време. Бавната и продължителна възбуда гарантират неговото безболезнено практикуване.

Защо да го правим?
Единствената причина да поискате да правите анален секс е именно това, че го искате. Ако имате предубеждения, че сексуалният ви живот е скучен или трябва да го направите само защото и другите го правят, по-добре забравете за него.  Аналния секс може да бъде много приятен и напълно безопасен стига да знаете как да го практикувате. Може би има много причини да го направите, просто трябва да се уверите, че знаете какво точно искате и имате поне малко познания в областта.

Аналните игри срещу аналния секс
Обикновено когато стане въпрос за анален секс, повечето хора си мислят за проникване. Това всъщност е само част от аналната игра.  Тази ерогенна зона обикновено е избягвана по време на половия акт, но всъщност ануса и ректума имат огромен сексуален потенциал. Те са изключително чувствителни на допир, натиск, докосване и други движения, които
могат да донесат наслада. Тук става въпрос за анално проникване, но има и редица начини да се включи тази област от тялото, без да е на лице такова.

 

Образовайте се
Във всяка книга за секс образование има поне по една глава засягаща аналния секс. Научете основите и анатомията, както на женското, така и на мъжкото тяло. Това включва мускулатурата на сфинктера, аналния отвор, и простатната жлеза при мъжете. На първо време това е достатъчно да се ориентирате в „пътната карта“ на тялото.

Разговаряйте с партньорката си
Има много начини да изненадате партньорката си докато сте в леглото и правите секс. Но изненадата не включва правенето на анален секс без да е говорено за това предварително. Аналния секс изисква пасивния партньор да бъде
максимално спокоен, да се чувства комфортно и тялото да бъде отпуснато напълно. Всеки опит за проникване трябва да бъде направен без резки или груби движения, които могат да причинят болка. За това се изисква пълно доверие
и добра комуникация от страна на двамата партньори. Ако не сте готови да споделите с партньора си вашите желания относно практикуването на анален секс, може би не сте готови да го направите изобщо или момента просто не е дошъл.

Безопасност при анален секс
И двамата партньори решили да опитат  аналния секс трябва да се запознаят с основите на безопасност и какви рискове се крият в неговото неправилно практикуване. Винаги използвайте презервативи.
Има и различни лубриканти, които можете да използвате по време на секс играта. Ако сте решили да включите и секс играчки, уверете се, че те са предназначени за анално проникване. Това може да предразположи партньора до вас и по този
начин ще направите аналния секс по-приятен и продължителен. Ако спазвате тези прости правила, ще останете  по-дълго време в емоционално и психическо спокойствие, което ви гарантира пълно отпускане на тялото и максимално удоволствие.

Как да се движим
След като вече сте на фаза проникване и сте се настанили удобно, трябва да знаете и една основна част от практикуването на анален секс, а именно как да се движите. Започнете със съвсем лек натиск с вашия пенис върху ануса на вашата партньорка.
Обърнете внимание как тялото  реагира на това движение. Също така можете да поискате тя да ви каже какво усеща и да ви насочи в интензитета на движенията ви. Когато и двамата вече сте напълно отпуснати и готови, сами ще можете да  се ориентирате в ритъма на движенията. За разлика от вагиналното проникване, аналното изисква повече време и внимание. Никога не подхождайте с голяма енергичност в началото. Движенията трябва да са изключително плавни защото в противен случай рискувате да нараните партньора до вас. Помнете, че винаги трябва да използвате някакъв лубрикант за по-голяма сигурност и комфорт.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Какво е оргазъм?

Повечето хора, които са го изпитвали вероятно ще отговорят на този въпрос с гръмкото "УАУ! Ще разбереш, когато го изпиташ....

Затвори