Техника за контрол над преждевременната еякулация – Старт и Стоп

Тази публикация има 0 коментара

За да се научим да контролираме своята еякулация,  първо трябва да се научим да разчитаме сигналите на тялото, които то ни дава в момента преди тя да настъпи.

Тази техника е позната като Старт и Стоп. Преди да започнете нейното изпълнение, трябва да се запознаете с основите, които засягат преждевременната еякулация, с  поведението на тялото точно преди кулминацията, както и с упражненията Кегел.

Най-важната част от отработването на тази техника е нейното практикуване ( ежедневно, ако това е възможно).

Ето някои съвета:

1. Използвайте техниката на галене
По време на мастурбация започнете да галите своя пенис от горе надолу. Това е един от основните начини, защото максимално се доближава до усещането на проникване. В никакъв случай не мислете за момента на еякулацията.
Старайте се това да продължи максимално дълго време. Оставете се на усещането, което изпитва вашето тяло по време на мастурбацията и не мислете за нищо друго.

2. Опитайте се да усетите дразненията, които настъпват в пениса ви преди еякулацията. Когато сте близо до нея, обърнете особено внимание на сигналите, които ви изпраща вашето тяло. След като знаете това, което се случва преди да достигнете до края,  вече ще можете да контролирате еякулацията си защото ще знаете кога да спрете.

3. Насладете се на гъделичкащото усещане
Продължете да мастурбирате колкото е възможно по-продължително, без да си мислите за нещо специално. Отделете внимание на това как се чувства тялото ви когато настъпят първите сигнали за настъпващата еякулация.
Правете това поне  в следващите три пъти, когато мастурбирате. Не спирайте  преди да настъпи еякулацията. Просто се опитайте да опознаете чувството на гъделичкане преди настъпването й.

4. Започнете и прекратете мастурбирането, за да получите пълен контрол
След като вече сте опознали сигналите, които  изпраща тялото  преди еякулация,  можете да започнете упражненията за тяхното овладяване. Опитвайте се да сведете сексуалните си фантазии до минимум.

5. Започнете стимулацията като обръщате специално внимание на физическите усещания в тялото
Започнете да мастурбирате докато не получите пълна ерекция. След това прекратете стимулацията  за около 15 секунди, докато то се успокои и се концентрирайте върху чувството за намаляване на вълнението.
Обърнете внимание какво е усещането в пениса и тазовите ви мускули и какви промени настъпват когато стимулацията бъде прекратена. Обърнете внимание и на това как се чувствате като цяло.

6. Продължете отново до достигане на онова гъделичкащо усещане  в момента преди еякулацията
След възобновяване на мастурбацията, може периодично да спирате в  момента преди нейното настъпване. Колкото по-често го правите, толкова повече се доближавате до желания резултат.
Повечето хора смятат, че упражнението на Кегел им помага  освен за подобряване на ерекцията, да поддържат и добър контрол над еякулацията.  Научете как се изпълнява упражнението Кегел

7. Не се притеснявайте, ако изгубите ерекцията си
По време на практикуване на тази техника е възможно при прекъсване да наблюдавате загуба на първоначалната ерекция. Това в никакъв случай не бива да ви притеснява. Просто започнете отначало. Тук вече е разрешено да проявите малко въображение и фантазия, но след като достигнете отново до пълна ерекция, се опитайте да се съсредоточите върху сигналите на тялото си. Постарайте се да достигнете момента преди еякулацията, за който стана дума по-горе.
По възможност повторете процеса на започване и спиране три пъти. След това просто можете да се отпуснете и да еякулирате.

8. Увеличете броя на спиращите моменти
С напредване на времето и редовното прилагане на тази техника, трябва да се постараете процесите на започване и спиране да се увеличават (поне шест). Ако сте стигнали до този етап без да достигате нито веднъж до еякулация, значи сте готови да изпълнявате това упражнение ежедневно. Това е сигнал, че сте в правилната посока за постигане на контрол над тялото си.

9. Когато се почувствате достатъчно уверен, можете да включите в това упражнение и своята партньорка

Ако имате сексуална връзка, може и двамата да участвате, като всичко това може да бъде под формата на  сексуална игра.
Разбира се не трябва да се прибързва дори вече да сте придобили самочувствие. Към този етап, трябва да се подходи много внимателно. Все пак не забравяйте колко време ви е отнело всичко.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Влияе ли обрязването върху сексуалната чувствителност?

Няма съмнение, че обрязването променя физическата чувствителност на пениса. Процедурата представлява изрязване на част от препуциума, който е богат на...

Затвори