Тантрически Оргазми За Добро Здраве И Интимен Живот

Тази публикация има 0 коментара

Сексуалното здраве може да се подобри по естествен начин чрез практикуване на йога и тантрически секс.
Освен здраво тяло и духовна силна връзка, всяка влюбена двойка трябва да има и добър сексуален живот, да се наслаждава на множество мощни сексуални оргазми, които да стимулират и повишават секрецията на епифизата и хипофизата.

Тантрическият Секс Подобрява Сексуалното Здраве
Практикуването на тантрически секс води до подмладяване и подобряване на сексуалното здраве на мъжете и жените. Честите оргазми стимулират мозъчни вълни, които променят химията на тялото. Депресията и стреса изчезват. Сексуалното здраве на жените значително се подобрява. Спомага за намаляването на главоболието, менструалните спазми, проблемите с пикочните пътища, инконтиненция и др. Всички тези
неразположения вече могат да се превърнат в част от миналото.

При тантрическия секс химичните процеси в мозъка се повлияват, чрез повишаване на действието на жлезите с вътрешна секреция. Произвеждат се повече HGH, серотонин, DHEA и тестостерон. Научни и медицински изследвания доказват, че сексуалното здраве се подобрява чувствително. Стимулира се циркулацията на кръвта, наблюдава се детоксикация на организма чрез дишането. Укрепват се кръвоносните съдове, подобрява се функцията на ендокринната и нервната система, което води до по-добро здраве, подмладяване и дълголетие.

Оргазмите Укрепват Имунната Система
Множеството оргазми може да облекчат депресията напълно. Чрез нейното преодоляване е възможно дори да махнете няколко години от лицето си. Подсилете имунната си система и подобрете цялостното си сексуално здраве
чрез практикуване на тантрически секс. Това освобождаване на тялото и ума ще удължат живота ви.

Мъжете могат да извлекат големи ползи за себе си, чрез увеличаване на количеството и качеството на секса по един здравословен и естествен начин, а именно чрез тантрически секс. Той се фокусира върху удължаването на половия акт с цел повече интимност и ползи за здравето.
От голяма важност за мъжа са:

 • Недостатъчна ерекция
 • Невъзможност за поддържане на ерекция
 • Преждевременна еякулация
 • Сексуални умения
 • Самоувереност
 • Задоволяване на партньора
 • Мъжко сексуално здраве

Докато сексуалните притеснения за мъжете са повече от физически характер,  то притесненията при жените са по-скоро в техните умове. Жените искат да се наслаждават на секса, но основният им проблем обикновено произтича от чувството на вина или срам.

Проблемите на жените свързани със секса, обикновено са следните:

 • Загуба на интерес към секса
 • Загуба на усещания
 • Болезнено полово сношение
 • Невъзможност за достигане на оргазъм
 • Слаби или леки оргазми
 • Слаби вътрешните мускули, което се дължи на раждане и др.
 • Сексуални здравни проблеми
 • Изпитване на вина и срам по време на секс
 • Задръжки
 • Страх от интимност

 

Загубата на интерес към секса може и да е резултат от отношението и навиците на партньора. Ако е твърде зает, натоварен, ако не е добър любовник и не знае как да направи една жена щастлива, това може да се
отрази на желанието за секс от страна на партньорката. Вината и срамът са дълбоко запечатани в западната култура, най-вече чрез религията. На изток, тялото и всичките му функции се смятат за красиви и естествени.

Честите Оргазми И Здравето На Жените
Честите оргазми се отразяват много благоприятно върху сексуалното здраве на жените. Въпреки това има огромна разлика между обикновения и тантрическия оргазъм. Обикновените оргазми са краткотрайни и са изолирани само в половите органи. А тантрическият оргазъм включва цялото тяло, ума, духа и може да продължи часове.

Ползи От Тантрическия Оргазъм
За да имате ползи от тантрическия оргазъм, трябва да освободите цялата си енергия, така че да „пробие“ всяка една от чакрите (вихри на енергия в тялото) и да се изкачи до гръбначния мозък.Трябва да се достигне
централната нервна система на мозъка и ендокринния команден център-хипофизата и хипоталамуса, които „заповядват“ да настъпят промени, касаещи нашето сексуално здраве.

Ползи От Честите Оргазми
Честите и мощни оргазми повишават нивото на хормона окситоцин. Нивата на окситоцина са свързани с личността, социалните умения, емоциите и страстта. Всички те са свързани с брака, кариерата, социалния
ни и емоционален живот.Оргазмите са много полезни за сексуалното здраве, защото подобряват мозъчната функция на хипофизата.

Ползите от тантрическите умения и практики са на физическо, духовно и емоционално ниво.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Митове За Мъжката Мастурбация

Мастурбацията е дейност, на която всеки се наслаждава, но малко хора се чувстват удобно да я дискутират с приятели или...

Затвори