Намиране на Секс Партньори в Сайт За Запознанства

Тази публикация има 0 коментара

Намирането на партньор за неангажираща  секс връзка може да бъде трудно начинание въпреки големия брой неангажирани мъже и жени. За щастие интернет дава възможност на всеки, без значение колко е чаровен, възможността да представи се беси подходящо.

Намирането на секс партньор е по-лесно от когато и да е било, но въпреки това има няколко бариери които трябва да бъдат преминати.

 

Ето и няколко съвета как да намерите онлайн своята секс партньорка

Стъпка 1  Представете се
Жените желаят да открият някой, който да е атрактивен, забавен, интелигентен и интересен. Първото впечатление може да е най-важното. Ако някой отдели 30 секунди за престой в профила ви, то 20 от тях ще бъдат отделени на снимката ви. Търсите ли секс партньорка онлайн, вероятно няма да получите повторен шанс, така че постарайте се да изглеждате добре.

 

Стъпка 2  Намерете си Сайт за Запознанства
Съществуват много сайтове за запознанства в които хората прекарват свободното си време в забавление или в търсене на секс партньор. Ако търсите второто, то тогава е добре да се насочите към сайтовете за секс запознанства.

След като вече сте открили такъв,  първо ще трябва си направите регистрация. Ще е необходимо да попълнете свой профил и да отговорите на няколко въпроса, като отговорите ще помогнат на потенциалната партньорка да разбере дали представлявате интерес за нея или не.

 

Стъпка 3 Започнете разговор
Теоретично, ако почукате на 10 врати поне една ще е отворена. Така че чукайте. Това означава, че трябва да изпращате съобщения  с които да представите себе си и какво търсите. Не очаквайте да бъдете посрещнати с разтворени крака, от жената с която заговаряте. Бъдете чаровни, забавни, дори и малко мистериозни.

Намирането на  секс партньорка не е като обикновеното запознанство.

 

Стъпка 4  Запознайте се
Когато прецените, че времето е подходящо попитайте дали имате общи интереси и ако е така предложете да се срещнете на по питие.

 

Някои виртуални дестинации за запознанства:

Gepime.com – Запознанства с най-освободените българи!
Регистрация: Безплатна – изисква се: потребителско име, пол, град.
Притежава форум, излъчване на видео канали на живо, видео чат.
Членство: Не се изисква заплащане. За достъп до някои от услугите се изисква заплащане.

 

Rozovi.com – Запознанства за Разкрепостени
Регистрация: Безплатна, опростена – изисква се име, възраст и населено място.
Разрешени са снимки към профила
Членство: Не се изисква заплащане.
Бройката регистрирани потребители показвана в сайта е 18 339.

 

Бъдете обикновени
В лабиринта на онлайн запознанствата и взаимоотношенията, всичко зависи от това каква личност сте. Лесно е да се загубите, така че бъдете обикновени, въздържайте се и бъдете адаптивни когато е необходимо. Трябва да сте сигурни, че винаги се отнасяте, така като другите очакват да се отнасяте – благоприлично. Флиртът и намирането на секс партньор може да бъде забавно прекарване на свободното време.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Запознанства и флирт, Секс
Какво Може Да Пазаруваме От Секс Магазина?

Секс играчките са широко използвани за повишаване на сексуалната стимулация и удоволствие. Те съществуват под всякакви форми, като започнем от...

Затвори