Причинява Ли Бельото Проблеми С Ерекцията?

Тази публикация има един коментар

Както е видно от самото име, еректилната дисфункция е здравословен проблем, който се изразява с невъзможността на пениса да достигне или остане в ерекция по време на полов акт, независимо от нивото на сексуална възбуда. Това обикновено означава, че има някакъв проблем с циркулацията на кръв в областта на пениса.
Ето защо сърдечно-съдовите проблеми, диабета, неврологичните и много други здравословни проблеми може би стоят в основата на този сеуксуален проблем.

Понякога, обаче, смущенията в ерекцията могат да се получат в следствие на психологически проблеми. Въпреки че тези случаи са редки, има ситуации, в които човек не може да постигне ерекция, поради емоционални сътресения, които преживява, разочарование, депресия, прекомерен стрес и т.н. В тези случаи плацебо лечението обикновено е достатъчно, за да се преодолее проблема, освен ако няма физически причини.

Въпреки това, ако проблемът се крие другаде, лечението може да бъде доста трудно и сложно. Еректилна дисфункция може да се лекува с билки, медикаменти, вакум устройства и много други средства, в зависимост от причините, които я предизвикват.

Интересен факт е, че понякога бельото и вида на дрехите, които носите, може да доведат до еректилна дисфункция. Прочетете, за да научите повече за това странно явление.

Бельо И Проблеми С Ерекцията

Както бе споменато по-горе, смущенията в еректилната функция могат да имат катастрофално въздействие върху мъжа. Той обикновено е подсъзнателно зависим от своята сексуалност и сексуална активност. Така че, невъзможността или трудното получаване на ерекция, може му донесе депресия, стрес и много други психологически проблеми.
Понякога, бельото може да е основната причина за еректилна дисфункция, но каквато й да е тя трябва да й обърнете внимание преди да е станало твърде късно.

Тясното бельо областта на слабините ограничава пространството на пениса, чрез прилагане на допълнителен натиск. Това ограничава циркулацията на кръвта и в дългосрочен план е вероятно да доведе до нарушена еректилна функция. Освен това, то може да повиши температурата на скротума, което от своя страна да доведе до по-нисък брой на произвежданите сперматозоидите, като така да се занижат оплодителните способности на мъжа.

За щастие, има решение на този проблем. Винаги можете да смените слиповете с по-голям номер или с такива, направени от по-еластична материя.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "Причинява Ли Бельото Проблеми С Ерекцията?"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
uomo
Гост
uomo
4 години 9 месеца преди

Здравейте,!!Моля,да публикувате,ако е възможно повече за половото здраве на мъжа след 50 год. възраст.Ако не ви задруднявам,може да ми отговорите и на е-майла.Благодаря Ви!!!!

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Колко Калории Изгаряме По Време На Секс?

Повечето хора изгарят между 100 и 200 калории всеки път, когато правят секс. Има обаче някои истини, които опровергават това...

Затвори