Билкови Сексуални Стимуланти

Тази публикация има 2 коментара

За сексуалните стимуланти се твърди, че възбуждат или увеличават сексуалното желание, известно още като либидо. Те включват храни, билки и продукти, подобряващи сексуалната активност.

Афродизиаците носят името на Афродита, гръцката богиня на любовта и красотата.
Списъкът с предполагаемите сексуални стимуланти включва аншоа, женско биле, свинска мас, миди, испанска муха и стотици други.
Предоставяме ви един частичен списък на някои билкови съставки, които са известни като сексуалните стимуланти.

Avena Sative /див овес/.
Дивият овес е използван от дълбоки времена от животновъдите, за подпомагане и повишаване на плодовитостта при мъжките животни. Avena Sative е едно от най-добрите средства за
подобряване и укрепване на нервната система. Той допринася за по-лесното справяне със ситуацията и успокояване при напрежение и тревожност.

Brazilian Catuba Bark е най-известният бразилски сексуален стимулант. Смята се, че влияе на централната нервна система и се използва при сексуална слабост, за повдигане на либидото както при мъжете,така и при жените.

Епимедиум (Разгонен козел) Horny Goat Weed (Epimedium) е китайска билка известна още като „козя сексуална билка“. Била е използвана в продължение на векове, за подобряване на сексуалната функция. Притежава андрогенен ефект.
Андрогените са отговорни за сексуалното желание при мъжете и жените.
Тази билка може да помогне и за подобряване на кръвообращението и бъбречната функция.

Дългият Джак (Eurycoma Longifolia) е популярно малайзийско дърво-афродизиак подходящ и за мъже и жени. Според проучване този афродизиак подобрява сексуалното желание и инициативата към сексуална игра.

Maca Grown се отглежда високо в планините на Перу. Това е корен от мак и значително увеличава либидото и сексуалната активност при мъжете и жените чрез повишаване на ендокринната функция.
Хормоните, които се отделят от жлезите на ендокринната система влияят на плодовитостта, сексуалната функция, храносмилането, мозъчната дейност, нервната система и енергийните нива.

Mucana Pruriens е рядко срещана и мощна билка, която съдържа необичайно високи нива на натурален L-dopa. Това е аминокиселина, която е предмет на повече от 25 годишни обширни научни и медицински изследвания. Тя може да помогне при сексуална дисфункция и загуба на либидо, чрез стимулиране на възбудата и повишаване на честотата и интензивността на оргазмите, както при мъжете, така и при жените.

Муира Паума (Muira Puama) е открита в Амазония. Този стимулант е много мощен и има впечатляваща история за научни изследвания на тема подпомагане и възстановяване на либидото. Билката е използвана за предотвратяване на импотентност.

Трибулус Терестрис (Tribulus Terrestris) известен още като „бабини зъби“ може да помогне за увеличаване на семенната течност и броя на сперматозоидите. В същото време може да повиши сексуалното желание, възбуда и плодовитост при мъжете. Трибулуса може да помогне за увеличаване на силата и продължителността на ерекцията и да подпомогне достигането до оргазъм при тези, при които това се случва трудно.

Yohimbe ( Йохимбе ) е дърво, което вирее и се отглежда в Африка, в страните Камерун, Габон и Заир. Подобна фабрика за обработване на растението наречен Quebracho има и в Южна Америка. Кората на дървото е била използвана чрез пушене като халюциноген и е била
употребявана в традиционната медицина за лечение на стенокардия и хипертония. Билката се използва като сексуален стимулант както от мъже, така и от жени.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

2 Коментара за "Билкови Сексуални Стимуланти"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Васил
Гост
Васил
6 години 1 месец преди

Здравейте! Не знам дали тук е подходящото място да задам въпроса си но все пак има ли някой мнение за Хорни гоут. Как точно действа? Повишава сексуалното желание (либидото) или въздейства върху ерекцията?

jerrard
Гост
jerrard
4 години 8 месеца преди

Хорни гоут наистина прави чудеса. Впечатлен и изненадан съм от резултатите.Наистина е уникална билка. Активната молекула в състава на Хорни е икариин. Той потиска активността на протеините от вида на фосфодиестераза тип 5, което подобрява значително ерекцията при мъжете

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Причинява Ли Бельото Проблеми С Ерекцията?

Както е видно от самото име, еректилната дисфункция е здравословен проблем, който се изразява с невъзможността на пениса да достигне...

Затвори