Опасен ли е аналният секс без презерватив?

Тази публикация има 0 коментара

Въпрос:
Аз и моята приятелка планираме скоро да правим анален секс. Безопасно ли е ако го направим без презерватив? Възможно ли е заразяване със спин?
– Ицо

 

Отговор:
Сексът без предпазни средства носи риск от заразяване не само с ХИВ/ СПИН, но и с други полово предавани заболявания. Рискът от заразяване с ХИВ е по-висок, отколкото при практикуване на вагинален секс, защото вътрешността на ректума не отделя секрети както вагината. Така тъканите могат да бъдат по-лесно наранени и това да предизвика кървене, което от своя страна да увеличи вероятността от пренасянето на телесни течности съдържащи вируси.
Важно е ако вие и вашата партньорка не сте тествани за полови заболявания, да практикувате безопасен секс с използването на презервативи. Това включва орален, вагинален и анален секс.

 

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Съветник
Заместител на Виагра

Въпрос: Кой е най-добрият заместител на Виагра? Каква алтернатива за получаване на ерекция мога да използвам?   Отговор: Виагра се...

Затвори