Колко Калории Изгаряме По Време На Секс?

Тази публикация има 0 коментара

Повечето хора изгарят между 100 и 200 калории всеки път, когато правят секс. Има обаче някои истини, които опровергават това твърдение.

Трудно е да си представим по-приятен начин да изгорим няколко калории от секса. Но често ли се използва секса за изгаряне на калории?

В последните години редица учени се опитват да дадат отговор на този въпрос. Изследователите са се опитвали да измерят броя на изгорените калории по време на секс многократно, но крайните резултати варират в различни
граници.

И все пак няма съмнение, че сексът може да бъде полезен за вашето здраве. Няма по-добър начин от ускоряването на пулса и участието на всички мускули за изгаряне на повече калории.

Ръководство По Изгаряне На Калории

При основния полов акт, повечето предположения са, че изгорените калории са в рамките между 100 и 200. Ако добавите малко „цвят“ към любовната игра тази цифра определено може да бъде повишена.
Едно нещо е сигурно, при изгаряне на калории секса доставя повече удоволствие от Йога упражненията или Пилатес.

Ето колко калории би изгорила жена с тегло 55 кг когато:

Се целува. „В зависимост от това колко страстна е една целувка, средно могат да бъдат изгорени между една и пет калории на минута. През целия полов акт това може, заедно със сексуалната игра да допринесе до изгарянето на 85 калории. Ако приемем, че акта плюс играта траят около един час.

Се шегува. Когато става въпрос за любовна игра никога не бива да се забравя, че тя включва и различни видове сексуални шеги и закачки. Петдесет и пет килограмова жена, може да изгори до 25 калории на всеки 15 минути
любовна игра.Това понякога може да се сравни със спортове като джогинг равняващ се на десет минутно упражнение. Никога не бъдете пасивен. Не забравяйте, че имате мускули и е добре да ги използвате.

Масажира партньора си.Той я моли тя да му разтрие гърба и ето една добра причина за нея да го направи. Правенето на масаж може да ви помогне да изгорите до 80 калории. Партньорите винаги могат да се редуват,
като това ще бъде от полза и за двамата.

Танцува мръсни танци. Това е една отлична прелюдия към добрия секс. Потанцувайте му. Дали ще го направите до като сте на заведение или в собствената ви спалня, това може да ви помогне да изгорите 170 калории за половин час.

Получава повторен оргазъм. Искате ли да изгорите калории до като сте още в леглото? Постигането на оргазъм води да изгарянето от 60 до 100 калории.Така, че защо да спираме само след първия оргазъм?

Тайната за изгарянето на повече калории докато правите секс е вече разгадана. Всичко се крие в по-продължителната любовна игра, влагането на повече страст и възможността това да трае поне около един час.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Избор на Секс Лубриканти

Използването на лубриканти е един лесен начин да увеличите удоволствието от секса. Те могат да направят акта по-чувствен и забавен,...

Затвори