Избор на Секс Лубриканти

Тази публикация има 0 коментара

Използването на лубриканти е един лесен начин да увеличите удоволствието от секса. Те могат да направят акта по-чувствен и забавен, така че смело ги използвайте, ако искате да експериментирате със секс играчки, или просто да добавите малко разнообразие в рутинния си сексуален живот.
Лубрикантът може да се използва и за смазване на не овлажненото влагалище.

Важно е да се намери такъв, който е подходящ за вас, тъй като някои могат да попречат на контрацептивите. Доста е объркващо като се има предвид колко много марки съществуват, но за щастие всички
лубриканти могат да бъдат групирани в три категории: на водна основа, на силиконова и на маслена основа.

Той може да предизвика дразнене, така че не забравяйте да го тествате първо върху малка част от

вътрешната страна на срамните устни или пениса.  Ако усетите парене или локално раздразнение, измийте областта с мек сапун и пробвайте друг лубрикант.

Видовете Лубриканти

 • Лубриканти на водна основа: Тези универсални лубриканти са най-често срещаните, тъй като те са безопасни за употреба със секс играчки и латексови контрацептиви като презервативи, диафрагми и гъби.
  Те са
  лесни за почистване и техния състав не дразни,въпреки,че някои от тях съдържат глицерин,който може да причини гъбична инфекция.Те изсъхват бързо,но с вода или слюнка бързо се връща ефекта.Някои от тези
  лубриканти са ароматизирани и това е забавно,но обикновено съдържат захар и глицерин.
 • Лубриканти на силиконова основа:  Този вид лубриканти имат по-дълго действие, в сравнение с тези на водна основа. Но не могат да се използват със силиконови секс играчки, тъй като може да се получи реакция между тях.
  Може да ги употребявате с латексови прездервативи и играчки, които със сигурност не съдържат в себе си силикон. Имайте предвид, че някои хора са много чувствителни към силикона, така че задължително трябва
  да се тества преди това. Също така, лубрикантите на силиконова основа са по-трудни за измиване от бельо и дрехи, и са по-скъпи, отколкото тези на водна основа.
 • Лубриканти на маслена основа: Често лубрикантите на маслена основа включват вазелин и витамин Е под формата на масло. Те са страхотни за мастурбация, но не се считат за безопастни при употребата им
  с продукти от латекс или гумени играчки, тъй като може да предизвикат реакция. Тези лубриканти биха били привлекателни за хора в моногамна връзка, които не използват презервативи или други латексови контрацептиви.
  Те са много мазни и трудно се почистват. Ако искате да пробвате витамин Е като лубрикант, консултирайте се първо с партньора си, защото много хора са алергични към него.

Сега вече знаете основните неща за лубрикантите. Експериментирайте с различните видове и открийте най-подходящия за вас. Малко смазка може да направи сексуалния ви живот много по-интересен и вълнуващ.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Какво е Анален Секс?

Това е всякаква стимулация по време на секс извършвана в областта на ануса. Тя може да включва използването на уста,...

Затвори