Какво е Анален Секс?

Тази публикация има 2 коментара

Това е всякаква стимулация по време на секс извършвана в областта на ануса. Тя може да включва използването на уста, език, пръсти, секс атрибути или пенис. Основно изразът: „Анален секс“ разглежда проникването в ануса с еректирал пенис или дилдо с цел сексуална стимулация.

Аналният секс в днешни дни не е тема табу, но все още могат да се срещнат хора който го намират за неприятен или болезнен.
В действителност аналния канал обикновено е чист защото той е транспортна среда а не място за съхранение.
Тъй като аналния канал не е в състояние да произвежда собствен лубрикант както вагината, аналния секс трябва да се практикува с висококачествени лубриканти. Към него е необходимо да се подхожда с особено внимание, тъй като стените на ректума са деликатни и невнимателните и агресивни движения могат да ги наранят.
Използването на презервативи прави аналния секс по-безопасен и хигиеничен, но изборът го правите вие и вашата партньор.
При този вид секс рискът от нежелана бременност е минимален (единствено ако спермата направи контакт с течности в позиция, която да я отведе навътре във вагината.

Много мъже желаят да правят анален секс, но техните партньорки изпитват притеснение. Това е така защото той се асоциира с болка. Неправилното му изпълнение може да бъде доста болезнено.
Като оставим болката на страна аналният секс може да бъде много приятен и за двамата партньори. Единственият начин да усетите това е като го опитате.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

2 Коментара за "Какво е Анален Секс?"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
toy_e
Гост
toy_e
6 години 6 месеца преди

Здравейте,
на 50+години съм ,използвам понякога секс стимуланти,моля кажете за вредата от тях.
Благодаря Ви

Onyx
Гост
Onyx
6 години 6 месеца преди

Зависи какви стимуланти ползвате и колко често. Също така има значение и здравословното ви състояние.
Тук може да научите за най-често използваните медикаменти за еректилна дисфункция и кога приемът им може да бъде опасен.
http://blogzdrave.com/2010/11/19/%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0%B2%D0%B8%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B0-%D0%B8-%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81/

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Секс Пози За Мъже С Малък Пенис

Правилната комбинация  между любовната игра и стимулацията, може да накара жената да приеме малкия пенис за голям. Средната големина на...

Затвори