Секс Пози За Мъже С Малък Пенис

Тази публикация има 11 коментара

Правилната комбинация  между любовната игра и стимулацията, може да накара жената да приеме малкия пенис за голям.

Средната големина на еректиралия пенис е около 15 сантиметра на дължина. Ако сте един от многото които попадате под средното ниво в статистиката, вероятно имате притеснения относно размера и своето сексуално представяне.

Истина е, че размерът е от значение и по-големият има своите предимства, но по-важна е неговата дебелина, отколкото дължината му. В допълнение не много жени се радват на прекалено надарените мъже.

Тук може да научите няколко начина как да използвате любовната игра в комбинация с правилно проникване така, че дори и с малък пенис да накарате жената до вас да изпитва огромна наслада.

Преди Да Влезнете Вътре

Определено, добрия секс се състои не само от майсторското вагинално проникване, а и от продължителната и добре изпълнена любовна игра.

Мъжете с малък пенис е добре да използват това като предимство. Така те ще могат да възбудят напълно своята партньорка,  да я доведат близо до оргазъм и тогава да започнат проникването, като използват една от секс позите за малък пенис.

 

Фокусирайте Се Върху Любовната Игра

Любовната игра може  да включва всичко което да носи удоволствие на вашата партньорка. Целувките и галенето  винаги се високо ценени, но не трябва да се ограничавате само до това. Не и ако искате да се представите добре в леглото.

Може да започнете с разговор на еротична тематика. Доброто начало може да предвещава страхотен край.

 

Стимулация На Клитора

Средоточете се върху неговата стимулация, независимо по какъв начин. Дали чрез орален секс или чрез стимулация с пръсти, бъдете сигурни, че тя е на крачка от своя оргазъм. Това ще ви помогне да избегнете притеснението за своето представяне и ще ви накара да се почувствате готов за изпълнението.

 

Секс Пози

1 . Кучешката

Изпълнявана от подходящ ъгъл кучешката поза може да накара дори малкия пенис да се усеща като голям.

За целта поискайте вашата партньорка да се позиционира по начин удобен за нея, така че задната и част да бъде повдигната нагоре, като гърбът и раменете останат на по долно ниво.

Това не е най-лесната поза за секс с малък пенис, но е една от най-популярните.

Съвет: При проникването, поддържайте физически контакт със своята партньорка, който удобно да  управлявате. Това ще запази интимността, и ще я накара  да свърши по бързо.

2. Змията

За изпълнението на тази поза е необходимо вашата партньорка да лежи по корем със затворени крака. За по-голямо удобство и комфорт

Поставете възглавница под корема така, че  задната й част да се извие на горе. Поддържайте свити коленете си точно зад нейните бедра, като същевременно запазите изправеното си положение. Внимателно се разтварят бедрата й за да се позволи проникването чрез приплъзване.

Не отпускайте тежестта на тялото си по време на половия акт. Ако почувствате умора, се наведете напред и се подпрете на леглото. Това няма да наруши позицията.

3. Заешките Уши

Вашата партньорка трябва да легне по гръб, като повдигне краката си събрани нагоре. Тъй като ще и бъде трудно да се задържи в тази позиция, може да придържате ханша й, а краката си да опре на вашите рамене. За по-добър ъгъл  и повече комфорт може да поставите възглавница под нейното дупе.

 

4. Секс Поза Victory

Тя е разновидност на мисионерската.  За целта е необходимо жената да легне по гръб, като изпъне своите крака на горе, така че да се образува латинската буква V. Тази позиция ще ви позволи ако притежавате малък пенис да проникнете на по-дълбоко.

 

Въпреки че обществото винаги е отдавало голяма важност и значение на размерът на мъжкия пенис, простата истина е, че пенис със всякакъв размер може да докара една жена до оргазъм. Умеете ли да сте добър в любовната игра и да прилагате секс позите за малък пенис, ще можете напълно да задоволявате своята половинка.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

11 Коментара за "Секс Пози За Мъже С Малък Пенис"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Ицо
Гост
Ицо
6 години 6 месеца преди
Привет на всички. Никога не съм се замислял и обръщал сериозно внимание на размера си до скоро. Правил съм секс много пъти. Преди две седмици измерих своя пенис и мисля, че е малък. Дълъг е 14 сантиметра, а обиколката му е 13.5 – 14 сантиметра. Знам, че това е около средно статистическия размер, но се съмнявам, че е достатъчен за доставяне на пълно удоволствие. Това, което ме кара да мисля така е факта, че след като правя секс с една жена много рядко повтаряме. Намирам съветите в статията за полезни и смятам, че ще ми помогнат да се представям по-добре… Прочети още »
ивет
Гост
ивет
6 години 6 месеца преди

Кажете и някоя друга поза за малък пенис. Членът му е дълъг около 10 сантиметра и сме опитвали тези, но честно казано са незадоволителни 🙁
Когато правим секс рядко успявам да свършва което освен мен безпокои и него.
Дайте съвет!

Ан джи
Гост
Ан джи
6 години 6 месеца преди

Той отдолу ти отгоре. Движи тялото си напред и на зад а не нагоре и на долу. Експериментирайте с кама сутра и отделяйте поне 15 минути на любовната игра. Силната възбуда предизвиква и силна ерекция, което може да ви даде още сантиметър-два отгоре. Купи си секс играчки. Така след като свърши и заспи ще можеш да се погрижиш и за себе си.

Mari80
Гост
Mari80
6 години 6 месеца преди

От личен опит мога да кажа, че задължително трябва да има добро проникване …. не е гаранция за оргазъм, но това доставя удоволствие по време на секс.
Подходящият размер е от изключителна важност защото позволява изпълнение на разнообразни секс пози …. а разнообразието е гаранция, че сексуалният ни живот няма да се превърне в рутина. Един Like от мен.

Симона Цветанова
Гост
Симона Цветанова
4 години 9 месеца преди
Малко съм притеснена да публикувам този въпрос, но истината е, че се нуждая от помощ. Имам чудесна връзка с мъж, когото обожавам. Той е нежен, внимателен, мил и е глътка свеж въздух в сравнение с тъпанарите, с които съм била преди. Проблемът е, че не си пасваме сексуално. Може би част от вината е и моя, защото дълго време не бях правила секс и може би съм загубила тренинг. Сега откакто съм с него винаги се притеснявам когато го правим и не съм сигурна дали му доставям удоволствие. Ето и нещата, които ме притесняват. 1.Пенисът му е сравнително къс, а… Прочети още »
Venera
Потребител
Venera
4 години 9 месеца преди

Според мен наистина трябва да говорите за тези проблеми. Въпреки, че пенисът на партньора ти е малък, има и други начини да се представи достойно в леглото. Не съм съвсем сигурна какви точно съвети очакваш да получиш тук, но според мен първо трябва да обърнете внимание на комуникацията помежду ви.

opiten
Потребител
opiten
4 години 9 месеца преди

Мисля, че няколко питиета преди секс ще отпуснат и двама ви и ще ви накарат да общувате по-открито 🙂 С течение на времето, когато вече знаете какво искате и очаквате един от друг, алкохолът дори няма да ви е необходим. Всеки заслужава да изживее една вълнуваща сексуална връзка, но много момчета и момичета се срамуват да говорят за своите желания. Колкото до малкия му пенис, мисля, че този проблем не е непреодолим.
Ако успеете да разчупите нещата, комуникацията ви се подобри а задръжките ви паднат може да обсъдите и въпроса с уголемяването. Няколко сантиметра повече ще са ви от полза 😉

Scarface
Потребител
Scarface
4 години 8 месеца преди
За малък пенис ти препоръчвам каубойската (сядаш отгоре и го яздиш). Това ще му осигури максимален достъп до вагината ти. Що се отнася до любовната игра, може да направиш следното. Подходи малко агресивно, но все пак се съобрази със ситуацията. Когато е долу между бедрата ти и се опита да се махне от там, натисни главата му с ръка и покажи, че още не е дошъл момента да се отдръпне. Така ще почувства твоята доминантност в добрия смисъл разбира се. Това ще донесе известна тръпка! Колкото до овлажняването, ако влагалището ти не се овлажнява достатъчно, просто използвай лубрикант. С моята… Прочети още »
Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
4 години 8 месеца преди
Подкрепям написаното по-горе, но на първо място поставям комуникацията между вас преди да стигнете до леглото. Можете да си купите специализирана литература, да експериментирате с пози които ви носят удоволствие. Може просто да говорите за секса преди той да се случи. Така ще откриете нови неща за себе си. Опитайте да гледате порно. Опитайте с романтична вечеря на свещи. Топла вана с ароматни соли и какво ли още не. Можете да опитате дори с ароматизирани лубриканти, които всъщност са доста приятни. Опитайте и нещо в стил садо мазо. Правете секс с превръзка на очите или го завържи за спалнята като… Прочети още »
Денис
Гост
Денис
3 години 6 месеца преди

Попаднах на тази тема и мисля, че е подходящо в нея да задам следния въпрос. Наскоро чух за упражнение за уголемяване, наречено челик. Някой има ли опит и може ли да ми даде информация за него. Как се изпълнява, безопасно ли е и какви резултати да очаквам?
Предварително благодаря.

monsterbu
Автор
3 години 5 месеца преди

В сайта е писано доста за него.
Тук http://blogzdrave.com/?p=6576 ще откриеш няколко полезни съвета за метода Джелк (Челик).

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Какво Е Секс Магазин?

Секс шоп, известен още като еротичен магазин, е място в което се  предлагат продукти свързани със сексуалните или еротични забавления....

Затвори