Как Да Увеличите Качеството на Спермата?

Тази публикация има 0 коментара

Според проучвания, около 40% от случаите на безплодие се дължат на проблеми свързани с мъжа. Един от тях е производството на малък брой сперматозоиди. Нормалното количество е най-малко 20 милиона
сперматозоида на милилитър сперма.

Стъпка 1.
Приемайте витамини ежедневно. Хранителните вещества във витамините като цинк, фолиева киселина и селен играят жизненоважна роля в производството на здрави сперматозоиди.

Стъпка 2.
Отпуснете се. Стресът може да намали количеството на хормоните, които са отговарят за производството на сперматозоиди.

Стъпка 3.
Консумирайте много плодове и зеленчуци. Антиоксидантите, които се съдържат в плодовете и зеленчуците, подобряват цялостното здравословно състояние на спермата и това помага за поддържането на оптимален брой сперматозоиди.

Стъпка 4.
Поддържайте нормално телесно тегло. Наличието на много мазнини по тялото може да забави производството на хормоните, отговорни за репродукцията и да намали броя на сперматозоидите.

Стъпка 5.
Въздържайте се от горещи вани. Прекарването на повече от 30 минути в гореща вода може да намали броя на сперматозоидите.

Стъпка 6.
Избягвайте носенето на тесни панталони или бельо. Тесните дрехи повишават температурата около скротума и това може да повлияе на броя на произведените сперматозоиди.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Преодоляване На Проблема С Ерекцията – Неща Които Трябва Да Знаем

Пет неща, които трябва да знаем за преодоляване на проблема с ерекцията Опитайте да се справите с емоционалното напрежение Ако...

Затвори