Преодоляване На Проблема С Ерекцията – Неща Които Трябва Да Знаем

Тази публикация има 0 коментара

Пет неща, които трябва да знаем за преодоляване на проблема с ерекцията

Опитайте да се справите с емоционалното напрежение
Ако страдате от проблеми с ерекцията, най-вероятно усещате емоционално напрежение от от това. Вашата партньорка може да не разбира проблема и и така да изпитате чувство на отхвърляне.
Дори и да сте получили медицинска помощ за проблемите с ерекцията, може да разгледате и някои видове терапии. Абстрахирайки се емоционално от проблема, запознайте се с възможните техники и начини за справяне с него и ги използвайте успоредно с третирането на еректилната дисфункция.

Секс терапия
Традиционното консултиране с лекар не винаги може да разреши проблемите с ерекцията. Ако е така и във вашия случай, сексуалната терапия може да ви е от голяма полза. Добре е до посещавате терапевта заедно със своята партньорка, и така да ви помогне като изпълнявате заедно упражненията.
Сексологът може да предложи използването на различни сексуални стимуланти като порно филми, секс играчки и еротични лосиони.
Терапевтите никога не препоръчват участие в секс игри ако чувствате дискомфорт, защото това допълнително може да задълбочи състоянието ви.

Работете заедно за справянето със слабата и нестабилната ерекция
Част от преодоляването на еректилната дисфункция е включването на партньорката ви в терапията. Важно е тя да разбере, че проблема не се крие в нея. Позволете й да ви помогне с присъствие на
всички медицински или психологически секс терапии. Ако имате силна връзка, вашата партньорка ще бъде до вас докато не преминете през тази ситуация.

Имайте търпение
Едно от най-трудните неща при справяне с този сексуален проблем, е че може да отнеме известно време докато се преодолеете напълно. При много мъже, стресът причинен от него прави излизането от това състояние по-трудно и продължително.
Трябва да имате търпение. Може да се наложи да опитате няколко различни варианта за лечение. Виагра или други медикаменти може да помогнат при слаба или нестабилна ерекция, но това е индивидуално.

Възползвайте се от анонимна онлайн подкрепа
За справянето с еректилната дисфункция може да се присъедините към група, за да се запознаете с други мъже преминаващи през същото състояние. Много хора изпитват неудобство да говорят за своите сексуални проблеми.Тогава се включете в онлайн форум и запазете анонимността си.
Сайтът Blogzdrave може да ви свърже с други мъже, за да дискутирате проблема и възможностите за третиране.
Може да споделите опита си и да разберете дали другите могат да ви помогнат да се справите по-добре във вашата ситуация.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Знаете Ли Как Се Пазарува В Секс Магазин?

Знаете ли как се пазарува в секс магазин? Не? Ето няколко практични съвета. Интересувате то покупка на секс играчки, презервативи,...

Затвори