Трибулус Терестрис (Бабини зъби)

Тази публикация има 0 коментара

Трибулус Терестрис (Бабини зъби) има дълга история като билкова добавка за третиране на състояния като безплодие и ниско сексуално желание. Също така е използвана от спортисти като помощно средство при изграждането на мускулите и за повишаване на силата.
Както за приемането на всяка друга хранителна добавка, така и за тази е добре да се консултирате със своя личен лекар преди да започнете. Това може да ви помогне да избегнете нежелани реакции.

Възможни Странични ефекти

Не е известно употребата на Трибулус Терестрис да предизвика сериозни нежелани реакции. Бременни жени, обаче, не трябва да я използват, защото могат да променят хормоналните си нива и това да повлияе на плода.

Допинг тестове

Атлетите използващи Трибулус Трестрис трябва да знаят дали добавката може да доведе до положителен допинг тест. Някои производители на продукти предупреждават за възможност за положителен допинг тест, докато други заявяват, че не би повлияла върху резултатите.

Проучвания

Основните качества които се преписват на Трибулус са увеличаване на силата, стимулиране на мускулите, подобряване издръжливостта на тялото, и не на последно място за повишаване на сексуалното желание и възможности.
Резултати от проучвания показват, че използването на Трибулус повишава също така и нивата на тестостерон в организма.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно, Полезно
Какво е Камагра?

Също както във Виагра (Viagra), активната съставка в таблетките Камагра (Kamagra ) е силденафил. Подобно на добре познатата марка, Камагра...

Затвори