Няколко Съвета Как Да Издържите Продължителен Секс Маратон

Тази публикация има 0 коментара

Вероятно рядко ви се отдава възможността да прекарате дълго време в леглото в ролята на добър любовник. Но ако ви се отдаде такава няма да искате да я пропилеете нали?
Ето няколко начина да се представите в добра форма ако се наложи.
Един нормален секс маратон може да трае няколко часа или цяла нощ. Дори и най-потентният и издръжлив мъж ще има нужда от почивка и стимулация.

Добра идея е да бъдете добре нахранени (не прекалено добре) с храна, която разгражда и отделя енергията бавно (като зърнени или ниско въглехидратни храни), също така трябва да сте добре хидратирани – потенето и упражненията ще изгорят запасите ви от вода доста бързо.

Ето няколко трика как да издържите продължителен секс маратон.

Не свършвайте

Може да направите това като избирате секс пози които да ви стимулират възможно най-слабо. При всеки те са различни, затова трябва да изберете подходящите за вас. Сменяйте позицията когато почувствате умора, загуба на възбуда и ерекция, или усетите, че сте близо до еякулация. Поддържането близо до точката на оргазъм е твърде рисковано (може да се изпуснете без да искате). Това в никакъв случай не ви гарантира, че ще останете твърд, възбуден и готов за продължителен секс маратон.
Появата на мисълта са скорошен оргазъм трябва да да е сигнал за кратка почивка.

Поддържайте вниманието й фокусирано върху вас

Ако се случи да ви е нужна почивка защото сте свършили, може лесно да задържите вниманието й. Това включва прегръдки, галене, масаж и целувки.
Използвайте всички възможности за да останете интимно близки. Само не заспивайте!

Не пийте твърде много

Известно е, че алкохолът разпуска и е чудесно допълнение към времето, което споделяте със своята партньорка. Той също така има и друг ефект.
Обикновено след второто или третото питие, намаля способността на мъжа да получава и поддържа ерекция и предизвиква неспособност за достигане до оргазъм. Така може да ви е необходимо много време за да свършите.( звучи добре, но в комбинация с отслабналата ви ерекция няма да е много забавно).
Алкохолът има и друг негативен ефект – може да ви накара да заспите лесно. Пиенето също подтиква към безотговорно поведение (като не използването на презервативи).
За продължителен секс маратон пиенето на повече алкохол няма да ви е от полза.

Бъдете изобретателни

Сексът е широко понятие и не включва единствено проникването и оралната любов. За продължителен секс маратон може да използвате секс играчки като вибратори, мъниста или секс принадлежности като камшици, белезници или превръзки за очи. Храната също е добро допълнение. Сладоледът, шоколад или сметана са добър избор. Изберете тези които се харесват и на двама ви. Бъдете изобретателни, не се повтаряйте, използвайте въображението си.

Имайте лубрикант под ръка

Продължителният секс изразходва телесните ресурси. Основния проблем може да бъде присъхването. За това имайте под ръка качествен лубрикант. Ако не сте сигурен какъв да изберете, опитайте с различни (на силиконова основа, на водна основа). Опитайте различни марки и се спете на тази която допада и на двама ви. Ако използвате презервативи, лубрикантите ще намалят вероятността от скъсване, ще намалят появата на топлина от триенето и сухотата.

Не забравяйте, че продължителният секс маратон изисква малко време и много търпение. А крайната цел е вие и вашата партньорка да бъдете щастливи и задоволени.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Мастурбатори за мъже

              Мастурбирате ли? Изчакайте, не е нужно да отговаряте. Отговорът е известен. Всички мастурбират,...

Затвори