Контрол Над Еякулацията Чрез Тантрически Секс

Тази публикация има 0 коментара

Това не е Философия 101 /Philosophy 101/. Тук няма да откриете никакви енциклопедични справки или разгадаване на тайните на тантрическия секс. Не сте заинтересуван от това да преминете към тантрически начин на живот, но бихте искали да опитате някои техники, които ще ви позволят да издържате по-дълго време и да съумявате да се контролирате, докато накрая не избухнете в мощен оргазъм. Ако искате да доставите бленувано удоволствие на вашата партньорка, прочетете статията.
С тези съвети вие няма да се поддавате на сексуалното желание за еякулация, докато не достигнете и двамата вашата върхова точка и не решите да се потопите в удоволствието.
Всичко ще е под ваш контрол.

PC мускулни контракции

Може би сте забелязали, че е трудно да продължите или дори да останете буден след като сте еякулирали. При тантра се смята, че еякулацията изчерпва енергията. Това убеждение е довело до нови практики, които обучават мъжете и мускулите им да разпознават енергийните потоци и да ги освобождават без да губят енергията си.

Pubococcygeus мускул /PC мускул/, известен още като „мускула на любовта“, се намира между срамната и опашната кост.Този невероятен мускул може да увеличава вашите оргазми, както и да спира настъпващата еякулация.
За да повишите нивото си на удоволствие до няколко пъти, всичко, което трябва да направите е да тонизирате и подсилите този мускул чрез упражнения.

За да го усетите, по време на уриниране се опитайте да спрете потока на струята. Сега вече знаете какво е усещането да се свие този мускул. Повтаряйте тези контракции по 20-25 пъти на ден, като постепенно ги увеличавате. По време на секс, комбинирайте PC контракциите със съветите за дишане, които ще изброим по-долу.

Отпуснете се и се наслаждавайте.

Тези техники също така поддържат тантрическите вярвания за забавянето на еякулацията. Целта е да запазите спермата, енергията, жизнеността си и да не е необходимо да еякулирате при всеки полов акт.

Смята се, че правенето на любов ще ви позволи да имате по-голяма чувствителност и ще започнете да усещате енергийните потоци. Опитайте тези прости техники, за да постигнете по-високо ниво и състояние на енергията.

Издърпване на тестисите и притискане върха на пениса

Когато оргазмът ви наближи, забавете неистовото желание да еякулирате, чрез издърпване на тестисите далеч от тялото си.Това е известно като „тестисен влекач“. Може да практикувате тази техника сам, за да тренирате тялото си да достига удоволствие без да еякулира. А може да оставите и вашата партньорка да го направи.

Друг начин за поддържането на акта е да стиснете върха на пениса си. Внимателно притиснете пениса си точно под главичката и ще удължите своето преживяване. Експериментирайте и играйте със себе си или позволете на партньорката ви да го прави.Така или иначе ще се научите как да спечелите по-продължително удоволствие.

Сменяйте позите

Известно е, че за една жена сексуалния акт може да изисква по дълго време и тя може да получи множество оргазми. С течение на времето и практиката, която придобивате, ще имате възможност да получавате оргазъм без наличието на еякулация. Това разбира се ще отнеме доста време и търпение.

Докато работите върху постигането на вашия множествен оргазъм, може да опитате с тези съвети, за да се насладите максимално на половия акт. Ако сте преглеждали книги като Кама Сутра и позите,които са описани в нея, вероятно сте се убедили, че те на практика могат да бъдат почти неизчерпаеми. Това разнообразие идва от философското убеждение, че здравето на човек зависи от запазването на телесните му течности и енергия,
което може да се постигне, чрез промяна на позициите при извършването на полов акт. Разбира се това дава възможност и за увеличаване на сексуалната възбуда. Тя се поддържа с промяната на сексуалните пози, защото
при всяка една, всичко започва на ново. Можете всеки път да експериментирате с нови и съвсем скоро ще осъзнаете ,че това ще донесе по-силна сексуална възбуда както на вас, така и на вашия сексуален партньор.

Техники за дишане

Тантра може да ви доведе до различни нива в правенето на любов. При практикуването на тантрически секс имайте предвид, че ключа към успеха се крие в правилната техника на дишане. Усвоявайки дихателните техники,
ще усетите как тялото ви се изпълва непрекъснато с нови сили и енергия. При усвояването на техниката това се усеща и от двамата партньори. Тантра използва множество дихателни техники, които се надграждат постепенно
една над друга, като за всяка нова се използва натрупания опит от предходната. Въпреки това не е необходимо да овладеете всяка една,за да се насладите на тантрическия секс.

Когато мъжете и жените са развълнувани, те често ускоряват дишането си или се задъхват, което увеличава тяхната възбуда. И когато са близо до кулминацията си са склонни да задържат дъха си. Контролираното
дишане е един от начините за отклоняване на оргазма. Не забравяйте, че трябва да сте спокойни и да дишате дълбоко, бавно и ритмично.

Комбинирани техники

Тантра тренира ума и тялото едновременно и дава усещане за цялостност. Тантрическият секс не е дуалистичен и не изисква разделяне на ума от тялото. Вместо това, тантра се стреми да ги съедини в нещо голямо и
да направи този съюз осезаем и изцяло единен. Целта на тантрическият секс не е непременно еякулацията. Техниките, които се използват са предназначени за подобряване на връзката ви чрез духовно и емоционално обвързване. Преди всичко тантра е обединение и взаимодействие на енергиите.
Партньорката ви ще оцени техниките за по-дълга издържливост и духовно сливане.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Какво да правим когато получим преждевременна еякулация?

Вярвате или не, жените са наясно, че на всеки мъж му се случва от време на време. Това важи и...

Затвори