Дамски Интимен Пиърсинг

Тази публикация има 0 коментара

Пиърсинг на Клитора

Най-разпространения пиърсинг в интимната област на жената е пробиването на „качулката“ на клитора. Процедурата е не особено специфична, по-сигурна и зараства за около 3 месеца.
Пиърсингът върху самия клитор или друга част от гениталите е по-рядко срещан, поради възможност за възникване на проблеми. Вертикалния пиърсинг на качулката е за предпочитане пред хоризонталния, защото е по-лесен за изпълнение.

Всяка жена си има своя различна история, но единното заключение и убеждения е, че пиърсинга на клитора повишава значително сексуалното удоволствие. Твърди се дори, че може да се достигне
до оргазъм просто от разходка в парка.

Ако партньорката ви има пиърсинг на самия клитор,то тогава няма начин да го пропуснете. Лижете участъка внимателно и леко потупвайте пиърсинга й с език. Това ще я накара да изпита
голямо удоволствие.

Когато прониквате в нея, триенето на метала върху клитора, докато се движете ритмично ще й осигури повишено усещане и удоволствие.

Друг видове дамски пиърсинг

Има и други видове гениталнини пиърсинги: на вътрешните и външните срамни устни, върху основата на Венериния хълм, частта между вагината и ануса, но ще разгледаме само някои от тях, тъй като другите са твърде специфични и не особено разпространени.

Зърната
Пиърсингът на зърната е може би най-популярния вид и сред мъжете, и сред жените. Понякога това увеличава чувствителността, но понякога може напълно да я унищожи. Много мъже го правят, за да
напомнят и за зърната си, защото обикновено жените се фокусират върху друго място при любовната игра. Жените пък си правят пиърсинг за да поддържат постоянно зърната си твърди и изпъкнали.
И все пак има и такива, които го правят, защото болката от пробиването им доставя невероятно удоволствие.

Вашите зърна

Имайки прави или извити барбели в зърната си, това ще ви направи силно интригуващ обект в очите на жената.Те го намират за силно еротично и привлекателно. Най-накрая ще може да се насладите на смучене и хапане на зърната ви, а също и на малките стоманени топченца, които ще излизат от тях.

Нейните зърна

По принцип може да правите същите неща и с нейните зърна – близане, хапане, подръпване с устни и зъби. Чувствителността им ще се увеличи със сигурност. Така че ако прониквате в нея, докато смучете пиърсинга на зърната й, то се пригответе да получите белези от страст по гърба.

Забавление за всички

Пиърсингът може да подобри сексуалния живот, въпреки, че не всички поддържат това твърдение. В крайна сметка това си е ваше решение и ако болката от острия предмет ви носи удоволствие и сила, защо да не го направите.

Просто имайте предвид, че този тип пиърсинг крие потенциални рискове за здравето. И ако пробиете езика си, то знайте, че това би попречило на потенциална възможност да заемете позиция като главен
изпълнителен директор на компания например. Когато става дума за дългосрочни ефекти и други подобни, най-добре го обсъдете с вашия работодател предварително.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Контрол Над Еякулацията Чрез Тантрически Секс

Това не е Философия 101 /Philosophy 101/. Тук няма да откриете никакви енциклопедични справки или разгадаване на тайните на тантрическия...

Затвори