Какво да правим когато получим преждевременна еякулация?

Тази публикация има 0 коментара

Вярвате или не, жените са наясно, че на всеки мъж му се случва от време на време.

Това важи и за най-големите мъжкари. Вие сте с момиче, хубаво момиче, което харесвате и с което се чувствате страхотно. Всичко върви добре. Но преди да се усетите сте си свършили работата и то за една единствена минута.
Докато тя се взира въпросително в очите ви имате част от секундата, за да измислите как да се измъкнете от тази ситуация. Дали да го обърнете на майтап или да се извините? Ето няколко варианта за реакция.

Разсмейте се

Опитайте се да се протегнете и се пошегувайте със ситуацията. Ако можете да я разсмеете с това, то тогава просто ще прекарате приятно вечерта в хълцане и смях. Починете си, посмейте се и след това опитайте отново.
Ако тя, обаче, не го намира за смешно, имате две възможности:
1.) Опитайте се да я разсеете
2.) Намерете си жена, която не е толкова тесногръда

Извинете се

Разбира се, бихте могли и да се извините за преждевременното си свършване.Това е добър вариант ,стига да не се почувствате унизен. Нищо няма да ви стане от едно бързо „извинявай“. Не е необходима тържественост.
Единственото нещо, за което бихте могли да съжалявате е ако я оставите незадоволена и не опитате да повторите отново акта.

Цупене

Големите мъже не трябва да цупят. Това не е най-добрата ситуация за цупене. Бъдете мъже, преглътнете го и опитайте отново. Може и да сте отчаян, но ако се нацупите като две годишен, гаранция, че няма да получите втори шанс. Ще спечелите и бонус точки, ако успеете пряко или косвено да я накарате да се почувства виновна за неуспеха ви.

Паника

Не изпадайте в паника. В случай на неочквана еякулация, устойте на неистовото желание да избягате засрамен от стаята. Успокойте се и се опитайте да не му придавате чак такова значение. Тя все още ще ви чака, след като излезете от скривалището си и ситуацията ще стане още по-неловка. Вашата идиотска постъпка ще влоши нещата, вместо да ги оправи.

Опитайте се да обясните

Забравете за фразата „това никога не ми се е случвало“, колкото и да ви се иска да го кажете. Най-вероятно е изобщо да не ви повярва, въпреки настойчивите ви обяснения. В действителност тя може дори да си помисли, че е нещо типично за вас и се оправдавате. Вярвате или не, жените са наясно, че това се случва на всеки мъж от време на време. Така че, тя не се нуждае от обяснения.

„Не е необходимо да продължавате задължително с пениса си.“

Симулиране

Симулирането на оргазъм е едно, но симулацията, че нямате оргазъм е съвсем друго и доста по-трудно начинание. Все пак има доказателства. Така, че не се опитвайте да се преструвате, че не сте свършил, а просто продължете да се движите и след това, за да не разваляте удоволствието й. Имате и други средства освен пениса си, така че вкарайте въображение и не разваляйте момента.

Разсейте я

Най-добрата реакция след ранно свършване е да фокусирате вниманието си върху нейното удоволствие, като по този начин я отвличате от ситуацията. Ако вкарате в употреба език, пръсти или секс играчка за да я задоволите, тя изобщо няма да се интересува, че вече сте свършил.

Опитвайте отново и отново

Без значение, коя от тези реакции ще дойде в момента на преждевременния ви оргазъм, може да спасите положението, като се успокоите и започнете всичко от начало. Ако и втория път не се получи, уверете се, че тя ще остане задоволена по друг начин, с помощта на други средства. А сутринта, ако се чувствате готов и във форма й покажете, че всичко е било моментен инцидент.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Пиърсинг и секс

Повечето хора си правят пиърсинг на необичайно място поради причина различна от това, да повишат сексуалността си. Но има и...

Затвори