Как да си уредим среща чрез Фейсбук

Тази публикация има 0 коментара

Кой се нуждае от онлайн запознанства, когато има Facebook. Лесно е да забиеш някоя приятелка на приятел. Откакто вие и момичето на мечтите ви имате общи приятели, следенето й става доста по-лесно.
Помислете за златната мина от момичета, приятелки на ваши приятели, които се крият под носа ви. Но е лесно да се натъкнете на някоя, която няма да оправдае очакванията ви, ако си избирате
профили на случаен принцип. Ако действате като слон в стъкларски магазин ще я изплашите веднага, но ако подходите с финес ще спечелите благоразположението й.

Например, не пишете съобщения, в които се възхищавате от красивия външния вид на жена, която никога не сте виждали. Не я канете веднага на среща. За нея сте точно толкова познат, колкото и един бездомник от улицата.
Така, че въпреки вълнението си, не го правете, за да не ви отреже. Всичко, от което се нуждаете са няколко прости правила, усет и наблюдение.

Ето и няколко предварителни стъпки:

Оправете снимките си

Махнете всички компрометиращи снимки от профила си (или поне ги скрийте). Разбира се, може да сте се забавлявали с приятели, танцувайки със стриптизьорка, но не е необходимо целия свят да разбира за това. За да не си изградят погрешно мнение за вас, по-добре запазете пиянските и неприлични снимки за себе си, защото определено няма да предизвикате симпатиите на жените.

Почистете стената си

Следващата стъпка е да изтриете всичко неприлично от стената си и да внимавате какво се публикува на нея. Не пишете постоянно, какво мислите да правите в реалния живот през деня. Дали ще излизате на бар с момичета, или ще забивате някого на плажа си е ваша работа. Момичетата не гледат с добро око на тези писания, защото ги смятат за детински, незрели и идиотски. Запазете закачките за приятелите си. Тя няма и да иска да чуе за вас, ако разправяте на всеослушание това къде сте ходили и с кого сте се сбили.

Сега, след като сте привели профила си в приличен вид, сте готови да посрещнете дамите.

„Опитайте се да привлечете вниманието й с остроумни закачки, така че да предизвикате нейния отговор“

Сприятелявай се

Мисля, че е излишно да се споменава, че колкото повече приятели имате, толкова повече потенциални възможности за запознанства ще намерите. Така, че добавете си толкова приятели, колкото реално е възможно да имате. Открийте онези стари съученици или колеги от старите ви училища или работни места.

Приятели на приятели

И сега, намирайки си приятели от тук до Зимбабве ще ви позволи да държите под око всички техни действия и снимки, които постват. Наблюдавайте всичките им коментари и харесвания. Ако някоя от коментиращите ви хареса, оставете коментар като отговор на нейния. Опитайте се с остроумна закачка да я ангажирате и тя да ви отговори.

Също така може да действате по старомодния начин с ровене и разглеждане на профилите на приятелите на приятелите ви. След като си харесате някого, помолете приятеля си да ви предложи и съответно въпросното момиче да ви добави в приятелите си. Доста хитро, а? Но тя никога няма да разбере, за вашия малък план. Ако подходите небрежно към вашия приятел и му подхвърлите нещо от типа на : „Забелязах в приятелите ти едно симпатично момиче, мислиш ли, че можеш да ни запознаеш?“ По този начин ще звучи съвсем невинно и приятеля ви не би отказал. Просто, но съвсем самоцелно, нали?

Изпратете й покана за приятелство

Ако вече успешно сте коментирали тук-там и тя знае кой сте, ще бъде по-склонна да приеме поканата ви. Едно нещо, обаче, трябва да знаете: Не я сръчквайте! Ще и се сторите просто поредния идиот,тъй като все пак не сте в 4-ти клас. Ако приеме поканата ви и отговаря благосклонно на ваши коментари към снимките й, означава, че вече сте една крачка напред. Може да и изпратите лично съобщение и да я попитате дали не би излязла с вас някой път на среща.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Запознанства и флирт
Как да изглежда профилът ни в сайт за запознанства

Създаването на профил в сайт за запознанство е стъпка, която хиляди свободни мъже и жени предприемат всеки ден. Но докато...

Затвори