Пиърсинг и секс

Тази публикация има 0 коментара

Повечето хора си правят пиърсинг на необичайно място поради причина различна от това, да повишат сексуалността си. Но има и други, които го правят именно с тази цел – подобряване на половите функции. И в това няма нищо лошо разбира се.

Наличието на пиърсинг върху половите органи или езика в никакъв случай не означава, че тези мъже и жени са развратни или се възбуждат от болка. Но днес вие ще узнаете как може пиърсинга да има функции различни от естетическите.

Пиърсингът

Сдобиването с пиърсинг на необичайно място от тялото, като например езика, главата на пениса или зърната ще изисква определена по-специална поддръжка. Не трябва да се потапяте във вода поне 2 месеца
(този период може да стигне и до година, ако сте си направили пиърсинг на меките тъкани). Целта е да се предотврати инфекция на въпросното място.

Бъдете отговорни и винаги почиствайте мястото (дори и след като заздравее) с антисептичен продукт.Ако забележете, че е възпалено или ви наболява, не предприемайте никакъв сексуален контакт, докато не го излекувате.

Какво се е случило с езика ти?

Във повечето порно филм звездите са много често с пиърсинг на езика и това изглежда,че създава допълнително удоволствие.

И въпреки, че все още не е доказано, че пиърсингът на езика носи 100% по-голямо удоволствие при орален секс, много хора се твърдят, че е така. Но все пак е строго индивидуално.

Езикът ви

Обикновено момчетата, които си правят пиърсинг на езика с цел да доставят удоволствие на партньорката си чрез кунилингус си пробиват езика в предната част (жените – малко по-назад). Очевидно, дразненето на клитора със стоманено топче, в комбинация със слюнката, ще достави по-голямо удоволствие на вашата партньорка.

Правете й френска любов така, както и ако не бяхте с пиърсинг. Но ако искате да добавите нещо интересно в сексуалната игра, изстудете топчето с кубче лед в устата си или сдъвчете силен ментов бонбон. Топлината на езика, примесена с контрастно студеното топче ще накарат партньорката ви да изпадне в екстаз.

Генитален пиърсинг

При гениталния пиърсинг се наблюдава по-голямо предразположение към инфекции, поради специфичността на зоната (постоянна влага, тясно бельо). Но ако се спазва строга хигиена той може да зарасне доста бързо
и безпроблемно, поради факта, че гениталиите са богато кръвоснабдени.

Продължение:  Пиърсинг на пениса

 

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Оралният секс може да бъде по-опасен от тютюнопушенето

Човешкият папиломен вирус (ЧПВ) може да бъде  причина за рак на  маточната шийка, вагината, ануса и пениса.   Този вирус...

Затвори