Как да изглежда профилът ни в сайт за запознанства

Тази публикация има 0 коментара

Създаването на профил в сайт за запознанство е стъпка, която хиляди свободни мъже и жени предприемат всеки ден. Но докато някои мъже се чудят как да осъществят онлайн връзка с въпросната жена, то други направо изпращат стрелите на любовта във виртуалното пространство.

Личен профил

Без значение колко профила сте разгледали и прочели, друго е да направите собствено описание в личния си профил. Проблемът е, че повечето си мислят, че знаят какво да пишат, но се оказва, че изобщо не е така. Следвайте тези съвети и може да получите шанс за запознанство.

Бъдете креативни и свежи

Описание на очевидното е ужасно скучно. Докато се търси любов във всяко едно кътче на вселената, не използвайте клишета, които са се изтъркали през годините и са известни на всички. Измислете нещо, което е уникално за личността ви и не е изкопиран цитат. Вместо да напишете: „Търся потенциална партньорка, с която да прекарам живота си и да остареем заедно…. “ (дълбока прозявка), напишете нещо
от сорта на: “ Търся партньорка за престъпление, с която да се промъкнем в киното без билет….“.

Описанието „Търся партньорка за дълги романтични разходки по плажа на лунна светлина“ е изтъркано от всякъде. Спестете неудобството си и бъдете уникални! Иначе ще сте просто един от многото в тълпата.

Бъдете честни

Искреното описание какъв човек сте, ще помогне на неангажираната жена да си създаде точна картина изразяваща вашата същност. С този честен подход ще претърпите по-малко разочарования и ще увеличите шанса да намерите половинката, която търсите.

Не се перчете

Много е важно да сте наясно с това каква личност сте и какво е реалното ви материално състояние. Няма никаква причина и логика да пишете, че сте собственик на яхта, къща в Лозенец и на две луксозни коли,
след като не сте. Никой не обича фукльовците и по този начин рискувате да бъдете игнориран от много потенциални партньорки.

Не крийте възрастта си

Колкото и да е без значение, възрастта  може да е причина за прекратяване на отношения. Въпреки, че може да си осигурете диапазон на възрастта, като кажете, че сте между 30 и 40 години, все пак не го правете,
а бъдете точен. Така може да подведете жените и да получите съобщения както от 28 годишни, така и от 42. И ще трябва да „отрежете“ едните, именно заради подвеждането с възрастта от ваша страна.

Бъдете конкретни и детайлни

Пишейки, че обичате „тихи вечери у дома край камината с чаша вино в ръка“ е абсолютно клише. Идеята е да се откроите максимално с оригиналност и уникалност, а не да използвате до болка познатите изрази и мисли, които обикновено се подминават веднага. Бъдете неповторим и така ще изпъкнете в тълпата, увеличавайки многократно шансовете си за намиране на половинка.

Споменете своя социален статус

Ако нямате връзка в момента споменете го. Ако сте в процес на развод или приключвате стари взаимоотношения също е добре да го напишете. Все пак идеята на профила ви е да бъдете максимално откровен и настоящия ви любовен живот е от изключителна важност в момента.

Поставете актуални снимки

Една снимка струва повече от хиляди думи. Тя може да направи избора доста по-бърз и лесен. Прикрепете към личния си профил актуална снимка и така вашата потенциална приятелка ще добие реална представа за външния ви вид.
По този начин може да увеличите шансовете си с намирането на партньор до няколко пъти. Разбира се така можете да си спестите и бъдещи разочарования защото след като веднъж добие представа за начина по който изглеждате,
потенциалната ви бъдеща приятелка ще прецени дали да отговори на въпросите ви или да ги подмине.

Първи стъпки в откриването на любовта

След като вече сте поставили основите на запознанствата в интернет и създаването на личен профил, вече е време да направите първите стъпки в откриването на любовта.

1. Определете кой е най-подходящия според вас интернет сайт за запознанства и публикувайте вашия профил там.
2. Прочетете вече съществуващи профили, за да получите информация за тях.
3. Създайте своя профил въз основа на вече прочетеното до тук.
4. Напишете какво търсите в бъдещата си партньорка.
5. Създайте своя профил следвайки гореспоменатите съвети. Старайте се да бъдете максимално точен.
6. Актуализирайте вашата обява.

„Романтични“ предупреждения

Бъдете готови да получите неочаквани и неподходящи отговори на вашите въпроси.
Не пишете пълната информация за себе си като три имена и точен адрес или електронна поща.
Любовта във виртуалното пространство не винаги идва лесно, така че бъдете предубедени,за да не останете разочаровани. Не залагайте твърде много и приемете нещата като на игра.

Регистрация за любов

Всички необходими похвати, с които можете да завладеете сърцето на една жена може да приложите като си направите регистрация в някой от известните сайтове за запознанства.
Ако ви допаднат участниците във въпросния сайт, не спирайте да търсите вашата половинка.Търсете и се забавлявайте. Успех с вашите онлайн запознанства.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Запознанства и флирт
Как да я заговорим на автобусната спирка?

Обществен транспорт. Автобус, метро, трамвай. Както и да решите да го наречете това е място, на което се намирате в...

Затвори