Абдоминопластика – отстраняване на мазнини от коремната област

Тази публикация има 0 коментара

Къде са ми мазнините?

Разпределението на мазнините зависи от възрастта, пола и расата. Затлъстяването може да се дължи на хранително разстройство или стрес особено при мъжете. При жените  разпределението  е основно в областта на ханша, бедрата и седалищната част и пропорционално на теглото те имат повече телесни мазнини от мъжете. При мъжете натрупването на мазнини се наблюдава в областите на корема и  шията.

Размера и броя на мастните клетки се увеличава през първите пет години от живота ни. Въпреки, че през пубертета може да се наблюдава увеличаване на обема на тези клетки, техния брой обикновено остава постоянен.
С напредването на възрастта мазнините обикновено се отлагат в областта на краката и корема. Тези в коремната област обикновено се отлагат по-дълбоко, докато тези в бедрените зони са подкожни под формата на целулит.

В тежка форма на затлъстяване, броя на мастните клетки може да се увеличи с напредването на възрастта. Това е причина много хора да изпитват затруднения в желанието си да отслабнат.
Това затлъстяване се нарича хиперпластично. В този случай диетите и различните видове спорт рядко дават добър резултат.

Абдоминопластиката може да се окаже единственото решение в тези ситуации. Традиционната липосукция не е подходяща при тежката форма на затлъстяване, но ултразвуковата може да даде добри резултати.
Не забравяйте, че е задължително да получите професионално мнение преди да се решите на подобен вид операция.

Без болка няма резултат

Козметичната хирургия при мъжете използва методите, които се прилагат и при жените. Въпреки това заради композицията на мъжкото тяло съществуват някои технически различия при изпълнението й.
Като пример може да се даде факта, че кожата при мъжете е сравнително по-дебела и по-окосмена. Това предполага по-голям приток на кръв в тези области.
В резултат на това е възможно по-обилно кървене по време на процедурата, но това не винаги има отношение към бързото възстановяване. Има проучвания, които показват, че мъжете по-рядко са доволни от крайния резултат в сравнение с жените  подложени на същите процедури. Винаги трябва да имате едно на ум при вземането на решение касаещо вашето здраве. Все пак не забравяйте, че става въпрос за оперативна намеса.

Подобно на всички други видове операции винаги съществуват определени рискове. Не пренебрегвайте факта, че веднъж легнали на операционната маса връщане назад няма.

Въпреки, че козметичната хирургия предлага куп възможности за решаване на проблеми свързани с външния ви вид и резултати, които могат да повишат вашия жизнен статус, трябва да помислите добре преди да вземете окончателно решение.
Винаги трябва да се стараете да получите максимална информация за процедурата, на която ще се подложите. Трябва да сте запознати с крайния резултат, който можете да получите и на първо място за страничните ефекти от процедурата, както и от дългосрочните и краткосрочни резултати.

Запомнете, че това може да се отрази както на физическото, така и на вашето психическо здраве и състояние. Преди да вземете окончателно решение бъдете крайно уверени в своя избор.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
Липосукция за мъже

Когато става въпрос за козметична хирургия, винаги се е прави връзка с прилагането й върху нежния пол. В днешно време...

Затвори