Как да я заговорим на автобусната спирка?

Тази публикация има 0 коментара

Обществен транспорт. Автобус, метро, трамвай. Както и да решите да го наречете това е място, на което се намирате в близост до студенти, бездомници, възрастни хора и дори, такива, на които в  съзнанието има престъпни мисли.

Времето, което ни отнема престоя в автобуса или метрото, понякога изглежда изключително кратко, за да се завърже разговор със случаен или непознат човек. Всъщност, не е съвсем така. Ето няколко съвета които могат да ви помогнат за започнете разговор.

Загледайте се с какво се занимава тя

Най-лесния начин да намалите дистанцията на автобусната спирка е да се опитате да завържете не принуден разговор, с човека, който ви е направил впечатление.

След като тя не е ангажирана с това да кара личния си автомобил, най-вероятно, чете книга, списание или хапва от любимия си десерт. Ако се замислите, ще видите, че  малко наблюдателност няма да ви е излишна. Можете да се опитате да скъсите дистанцията като се
опитате да я заговорите за това, което прави в момента. Вместо да бъдете просто поредния човек, който се вози и гледа през прозореца, можете да се държите дори със случаен човек като с приятел или колега от офиса.
Тъй като жените обикновено не се интересуват от сближаване, когато чакат автобуса, с който ходят на работа, добре е да поемете инициативата ако искате да получите телефонния й номер или да излезете на среща.

Задайте своя въпрос

Не забравяйте, че първото нещо, което ви сближава на автобусната спирка е факта, че и двамата имате обща цел. А именно да се качите на чакания автобус. Попитайте я дали е минавал номера, който чакате. Може да опитате също така и с въпрос касаещ графика на дадената линия. Ако реши да ви отговори, значи мисията е почти изпълнена. Трябва да знаете, че когато я поставите в позиция на човек, който трябва да даде отговор, това събужда у нея чувство на превъзходство, защото знае, че вие зависите от нейния отговор. Този подход може да я отвори към други непринудени ваши въпроси. Така след третия въпрос, без да се усетите и вече ще водите разговор.

Попитайте я къде отива

Това може да е очевидно, но винаги може да бъде добро начало на разговора. Имайте предвид, че жените обичат да говорят за себе си по всяко време и във всякаква обстановка. Автобусната спирка не  е много по-различно място.
По време на такъв разговор за много кратко,  може да я накарате да сподели с вас достатъчно неща за воденето на един добър разговор, който дори може да премине в приятелство. Ако е ветеринарна лекарка – споделете колко много обичате животните.
Ако е студентка по английски – споделете за вашия опит в изучаването на чужди езици. В общи линии след като  започне да говори за себе си, вие можете да насочите разговора в стотици посоки.
Просто поддържайте разговора и накрая на спирката може да се окаже, че вече държите листче с нейния телефонен номер.

Опитайте се да я впечатлите

След като вече сте започнали някакъв разговор и тя е споделила за част от своите интереси, е време да отвърнете със същото и да разкажете нещо за себе си, за да я впечатлите.
Това може да се окаже труден обрат в процес на разговора, но за един истински играч това би трябвало да е лесна задача. Как точно бихте могли да я впечатлите?

Можете да се изкушите например да й кажете , че сте банкер и работите за голяма банка. Това би впечатлило всяка жена, но не забравяйте , че не сте банкер, а и чакате на автобусна спирка. Такава лъжа обикновено се улавя почти на момента и с нея рискувате
целия положен труд да отиде на вятъра. Ако й кажете, че сте сърдечен хирург също ще я впечатлите, но вероятно не за дълго. Можете да споделите, че работите като доброволец в приют за социално слаби или просто да й кажете, че в свободното си време се занимавате с посещаване на картинни галерии например. Независимо къде отивате и какво ще кажете запомнете , че на всяка цена това трябва да звучи правдоподобно.
Все пак рядко се среща главен счетоводител на представителна фирма или завеждащ отделение в близката болница да използва градски транспорт. Личната ни препоръка е да поддържате разговора в разумни граници.

Като цяло съществуват много начини да заговорите някой на автобусната спирка. Това също е чудесен повод да покажете и малко кавалерство отстъпвайки място на дамата до вас. Може да останете приятно изненадани, колко положително може да повлияе това на едно ново запознанство. Обикновено това не е най-подходящото място за нови приятелства, но с малко въображение и инициатива можете да постигнете завиден успех.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Запознанства и флирт
Как феромоните привличат жените?

Вярвате или не, ароматите са пряко свързани с привличането на противоположния пол. Тук не става въпрос за парфюми като Calvin...

Затвори