Преждевременната еякулация в цифри

Тази публикация има 2 коментара

„Повечето изследвания сочат, че мъже страдащи от преждевременна еякулация (ПЕ) , получават оргазъм между 15 и 60 секунди след началото на половия акт“.

Във филми засягащи тийнейджърското общество, преждевременната еякулация обикновено е обект на шеги и не рядко подигравки. В това обаче няма нищо смешно особено ако страдате от нея.
Повечето момчета получават еякулация по-рано от колкото техните партньорки биха искали.
Разочароващо е и за двамата партньори, защото нещата приключват преди на практика да са започнали за нежната половинка, но това не бива да бъде повод за безпокойство.
За около 30% обаче от мъжете страдащи от преждевременна еякулация ,това се превръща в истински проблем.

30% от мъжете страдат заради този проблем

Мислите ли, че процентът е твърде висок? Предполага се,че той дори надвишава тази цифра. В действителност преждевременната еякулация е най-често срещаният сексуален проблем, който един мъж може да има.
Тук възрастта, сексуалния опит и размера на пениса не са от абсолютно никакво значение.Трябва само да знаете, че това може да се случи на всеки.

15 секунди

Въпреки това, което сте гледали по филмите или чували в съблекалните имайте предвид, че средната статистика сочи, че половият акт при мъжа трае от 2 до 5 минути преди да се стигне до еякулация.
За мъжете страдащи от ПЕ обаче това означава цяла вечност. Има и мъже, които получават еякулация още преди да са проникнали в жената. Повечето изследвания сочат, че тези които страдат от ПЕ, половият акт е
с времетраене между 15 и 60 секунди.

Такива мъже могат да стигнат до еякулация при всяка директна стимулация на пениса.
Наистина за някои партньори най-лошото, което могат да чуят по време на полов акт е репликата „Свършвам“, когато още не му е дошло времето.
Ако страдате от ПЕ се предполага, че сте наясно с познатия трик „Мисли си за футбол“, който сте провали десетки пъти и никога не ви е бил от полза.
Независимо дали искат или не, мъже с наличие на ПЕ просто не са в състояние да забавят нещата и за съжаление тези 15 секунди са единственото блаженство, което им остава.

Невротрансмитери

Причините за наличието на ПЕ са наистина много.Тя може да се дължи на нарастване броя на годините, липса на сексуален опит, повишаване чувствителността на пениса, лоши навици, тревожност, чувство на вина, стрес, липса на сексуален опит и какво ли още не.
Макар и да има известна доза истина в някои от тези теории, науката свежда всички причини за ПЕ до два химически невротрансмитера.

Нови изследвания показват, че ПЕ в някои случаи се разглежда като вроден дефект или наследство. Изследователите са открили връзка между ПЕ и това как работи нашата нервна система.
Промените в нивата на два невротрансмитера ( химически регулатори в нервната система имащи отношение върху функцията на организма) могат от части да бъдат отговорни за преждевременната еякулация.

12 пъти по-дълго

С тези научни разработки идват нови насоки на третиране, които обещават да умножат трайно издържливостта на мъжете с преждевременна еякулация.

Учените са разработили анестетичен спрей, който може да има реални ползи за преждевременната еякулация. Спрейът,наречен PSD502 или Локално Евтектична Смес за Преждевременна Еякулация, съдържа аерозолна версия на лидокаин
и прилокаин, два обезболяващи съединения. Когато се напръска пръска пениса преди полов акт, тези съединения намаляват чувствителността на пениса, като така увеличават трайно времето до еякулацията от 12-15 секунди до 3 минути.

Първо попадение

Вместо да разчитате на леко удължаване на акта чрез тези препарати, по-добре се фокусирайте върху изучаването на нови умения за задържане ,така че да накарате партньора си да стигне до оргазъм. В крайна сметка това е истинската цел.

Много от тези умения включват орален секс, с който може да задоволите своята партньорка. Също така препоръчително е да експериментирате със секс пози, при които стимулацията не е върху най-чувствителната ви зона.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

2 Коментара за "Преждевременната еякулация в цифри"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Жанет
Гост
Жанет
6 години 9 месеца преди

Приятелят ми има такъв проблем. Това честно казано не е никак приятно когато се случва често 🙁
Освен написаните, знае ли някой какви други умения може да се прилагат?

Sparki
Гост
Sparki
6 години 9 месеца преди
Ето още няколко интересни техники които успях да открия: 1. Броене на тласъците – тъй като най-често преждевременната еякулация настъпва в резултат на прекалена възбуда задействана от мозъка, средоточете вниманието си върху броенето. Така ще се ангажирате със следенето на цифри а не с красивата жена под вас. 2. По-ранна еякулация. Еякулирайте в часовете преди половия акт, например чрез мастурбация. 4. Намалете чувствителността на пениса, използване продукти за задържане или презервативи. 5. Кратка любовна игра. Направете любовната игра преди полов акт по-кратка, особено тази включваща и стимулацията на пениса. 6. Практикувайте различни упражнения за подобряване на ерекцията и контролиране на… Прочети още »
wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
Приспивателни хапчета

Защо приспивателните могат да ви убият? Учените откриват, че хората, които приемат около 18 приспивателни на година са с 3,6...

Затвори